Turkcell Europe Data Center åbnet

Turkcell europe datacenter åbnet
Turkcell europe datacenter åbnet

Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, meddelte, at sektoren for elektronisk kommunikation opnåede en stor succes ved at vokse med 2021 procent i første halvår af 18,8. Med angivelse af, at antallet af mobilabonnenter har oversteget 84,6 millioner, understregede Karaismailoğlu, at internetforbruget er steget med 62 procent på et år.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i åbningen af ​​Turkcell European Data Center. Da han bemærkede, at transport- og kommunikationssektorerne er i centrum for livet socialt og økonomisk, sagde Karaismailoğlu, at ændringen i disse to sektorer påvirkede alle sektorer og banede vejen for fremkomsten af ​​nye forretnings- og livsmodeller.

Karaismailoğlu sagde: "Hvilke lande udvikler og populariserer teknologi, disse lande tager vigtige skridt i retning af økonomisk uafhængighed," sagde Karaismailoğlu og tilføjede, at Tyrkiet har taget meget vigtige skridt i retning af national uafhængighed og national økonomi i de sidste 19 år, og at denne tilgang fortsat opnå succesfulde resultater inden for teknologi.

Ved at understrege, at de som transport- og infrastrukturministerium altid prioriterer "indenlandske" og "nationale" tilgange inden for informatik, kommunikation og kommunikation, som i alle transportformer, udtalte Karaismailoğlu, at de har underskrevet vigtige projekter, der vil øge levetiden borgernes standarder i denne retning.

ANTALET 4G -BRUGERE FORVENTES AT VÆRE 5 MILLIARD PÅ 1 ÅR

Transportminister Karaismailoğlu, der berørte 5G -teknologien, sagde: "De oplysninger og data, der giver sit navn til den æra, vi lever i, tilføjer styrke til de mennesker, institutioner og lande, der har det. 5G er en af ​​disse teknologier. I denne sammenhæng, da 5G er nøglepunktet i avancerede teknologier og datasikkerhed, er det et problem, som alle udviklede og udviklingslande følger tæt og arbejder med. Mange lande i verden og Europa arbejder på at idriftsætte den kommercielle 5G -service efter 5G -forsøg. Antallet af brugere, der bruger 4G, forventes at nå op på 5 milliard i de næste 1 år.

93% AF MOBILE ABONENTER SKIFTET TIL 4.5G

Minde om, at 4.5G -service startede i Tyrkiet i 2016, sagde Karaismailoğlu, at både infrastrukturen blev udbredt i hele landet, og abonnenterne begyndte straks at få fordel af denne service. Karaismailoğlu sagde: “83,6 millioner af vores i øjeblikket 78,5 millioner mobilabonnenter er 4.5G -abonnenter. Det er en stor succes, at 5 procent af de samlede mobilabonnenter har skiftet til 93G i de sidste 4.5 år, og det er en indikation på, at teknologier som 5G i fremtiden hurtigt kan blive udbredt i vores land.

VI GØR SIKKERHEDSTrin for at skifte til 5G -teknologi med indenlandske og nationale muligheder

Påpeger, at indsamling, behandling og konvertering af data til værditilvæksttjenester samt lagring, sikkerhedskopiering og beskyttelse mod alle former for katastrofer og cyberangreb er af stor betydning med hensyn til både persondata og national sikkerhed, Karaismailoğlu fortsatte sin tale således:

”Som transport- og infrastrukturministerium er vi baseret på at bruge fordelene ved informations- og kommunikationsteknologier til menneskers velfærd og lykke. Vi arbejder hårdt på at sprede informations- og kommunikationsteknologier, som vi er følsomme over for udviklingen af ​​indenlandske og nationale. Som du ved, har vi som vores hovedmål bestemt gradvist at øge den lokale investeringsrate i vores investeringer. I denne henseende laver vi vores planer for 5G -teknologier ved at prioritere vores nationale og nationale muligheder. Inden for rammerne af End-to-End indenlandske og nationale 5G-projekter; Vi udvikler kritisk netværkshardware og -software, der er specifik for 5G -teknologi, såsom 5G -basestation, 5G -kerne -netværk, 5G -operativ og administrativ software. Den første fase af projektet blev afsluttet i slutningen af ​​marts i år, F & U -processer blev gennemført, og prototyper af produkterne blev udarbejdet. Jeg kan klart sige dette; Vi tager faste skridt fremad for at skifte til 5G -teknologi med nationale og nationale muligheder. ”

MOBILT abonnentnummer overstiger 84,6 millioner

Da han bemærkede, at den elektroniske kommunikationssektor i Tyrkiet har opnået en stor succes ved at vokse med 2021 procent i første halvår af 18,8, foretog transportminister Karaismailoğlu følgende vurderinger:

”Inden for de transport- og kommunikationsinvesteringer, vi foretog i hele landet mellem 2003 og 2021, var et stort beløb på over 92 milliarder TL vigtigt for udviklingen af ​​kommunikationssektoren. Vores fiberlinjelængde fra 88 tusind kilometer til 445 tusinde kilometer; Vi øgede vores faste bredbåndsabonnenter til 17,4 mio. Mens antallet af fiberabonnenter i faste infrastrukturer var 2010 tusinde i 154, er det steget til 4,3 millioner i dag. Mens antallet af vores mobilabonnenter var 2010 millioner i 28, er det oversteget 84,6 millioner i dag. Antallet af bredbåndsabonnenter nåede 85,7 mio. Mens antallet af vores kommunikationsabonnenter mellem maskiner var 2001 million 1 tusind i 56, er det 7 millioner i dag. Mens alle disse positive udviklinger blev oplevet, er det gennemsnitlige tarifgebyr for vores mobiloperatører, som var 10 cent i minuttet for 8,6 år siden, faldet til 1,3 cent i dag. Mængden af ​​internetforbrug steg med 39 procent i faste og 31 procent i mobil på årsbasis i forhold til samme periode året før.

INTERNETBRUG FORØGES 62 PROCENTER PÅ ET ÅR

Ved at understrege, at antallet af abonnenter på fiberinternet steg med 2021 procent i første kvartal af 25 i forhold til samme periode året før og oversteg 4,2 millioner, gav Karaismailoğlu følgende oplysninger om internetforbrug:

"Mens internetforbruget lå på 2020 millioner TBytes i første kvartal 7,3, var denne værdi cirka 2021 millioner TBytes i samme periode i 11,8. Den årlige stigning var 62 procent. Den månedlige internettrafik pr. Abonnent, som var 2020 GB i mobil i første kvartal 7,6, steg til cirka 2021 GB i samme periode i 9,8 og fra 138,6 GB til 197,2 GB i fast. Forskellige projekter, herunder etablering og drift af kommunikationsinfrastrukturer til levering af mobiltelefon- og bredbåndstjenester til landdistrikter med mindre end 500 indbyggere, hvor operatørerne ikke kan levere infrastruktur på grund af økonomiske og geografiske vanskeligheder, er blevet implementeret af vores Ministerium."

“VI KOMMER VED AT ARBEJDE MED VORES STYRKE TIL BEDRE SERVICE”

Transportminister Karaismailoğlu sagde: "Vi vil fortsætte med at arbejde med alle vores kræfter for at tjene borgerne bedre og tilføje nye til disse præstationer".

”Vi har nået betydelige tal inden for e-government gateway-tjenester, hvilket er et vigtigt kriterium i Tyrkiets overgang til et informationssamfund. Fra september 2021 leveres 56 tusind 300 tjenester fra 816 institutioner til 5 millioner 949 tusinde registrerede borgere. I alt blev der udført 2021 milliarder transaktioner i de første 8 måneder af 5.5 på e-Government Gateway. ”

OVERGANG TIL DIGITALISERING ACCELERERET

Understreget, at pandemien har fået lande til at øge deres investeringer i informations- og kommunikationssektoren, udtalte Karaismailoğlu, at verdens overgang til digitalisering er accelereret betydeligt. Ved at udtrykke, at de lande, der forberedte sig på denne proces, udviklede deres infrastrukturer og tog de nødvendige skridt, var rentable, understregede Karaismailoğlu, at Tyrkiet også gik ind i en væksttrend trods den vanskelige pandemiproces.

Da han bemærkede, at Tyrkiet, der voksede med 2021 procent i første kvartal af 7, opnåede en vækstrate på 21,7 procent i andet kvartal, sagde Karaismailoğlu, "Bidraget fra vores offentlig-private samarbejde i informations- og kommunikationssektoren i denne vækst tendensen er stor. "

CYBER SECURITY HIGHLIGHT: 'TYRKIETS DATA SKAL BLIVE I TYRKIET'

Transportminister Karaismailoğlu foretog følgende vurderinger af vigtigheden af ​​cybersikkerhed:

”Som vi sagde i National Cyber ​​Security Strategy Document, vurderer vi cybersikkerhed inden for rammerne af national sikkerhed. Fordi spørgsmålet om beskyttelse af data og databeskyttelse er blevet et spørgsmål af stor betydning på den internationale arena. Vi er klar over vigtigheden af ​​data med alle vores institutioner og organisationer! Baseret på den opfattelse, at 'Tyrkiets data skal forblive i Tyrkiet', er det ekstremt vigtigt, at vores institutioner foretager deres investeringer med denne tilgang! 'Indenlandske datacenter' -investeringer er uundværlige for fortroligheden af ​​dataene i vores land, vores borgere og virksomheder, der skaber værdi for dette land. Et af de 2020 vigtige strategiske mål, vi har angivet i handlingsplanen 2023-8 i vores strategidokument, er at 'beskytte kritisk infrastruktur og øge modstandsdygtigheden'.

DATACENTERETS LOKALITETSRATE PÅ 75% ER EN VÆRDIG UDVIKLING

Karaismailoğlu udtalte, at det er vigtigt at gemme og sikkerhedskopiere data mod alle former for naturkatastrofer og fysiske og cyberangreb i informations- og kommunikationssektoren og sluttede sine ord som følger:

”I denne forstand er Turkcells europæiske datacenter en stærk og overflødig teknologiinvestering. Det faktum, at lokaliteten i datacenteret er omkring 75 procent, er en værdifuld udvikling. Vores datacenter, designet og bygget til at modstå jordskælv i størrelsesorden 9, er ekstremt vigtigt med hensyn til informationsredundans og sikkerhed for datacentre i Ankara, Izmir og Gebze. Det skal ikke glemmes, at denne svimlende udvikling inden for informations- og kommunikationssektoren tjener vores folk til at kommunikere meget hurtigere, komfortabelt og uafbrudt. Denne service bliver endnu vigtigere i naturkatastrofer. Som du måske husker, handlede vi hurtigt for at imødekomme den stigende mobilkommunikationstrafik i regionen under oversvømmelser og brandkatastrofer, vi oplevede for nylig. Vi satte de nødvendige mobile kommunikationsinfrastrukturer i brug på meget kort tid. ”

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar