Yıldız Mountain Winter Sports and Tourism Center er på vej til at blive en vinterlandsby

Yıldız -bjerget er på vej til at blive en vintersport- og turismecenter vinterbugt.
Yıldız -bjerget er på vej til at blive en vintersport- og turismecenter vinterbugt.

Sivas guvernør Salih Ayhan undersøgte asfaltoverfladeværkerne på forbindelsesvejen mellem Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Center og Hot Çermik, Yıldız Mountain Ski Faciliteter og bungalowhuse og Yıldız Mountain Yakupoğlan - Yusufoğlan landsbyvej. Guvernør Ayhan, der modtog oplysninger fra myndighederne, afgav udtalelser om det arbejde, der blev udført på Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Center.

Gouverneur Salih Ayhan sagde, at Yıldız Mountain Ski Center, Sivas brandværdi og attraktionscenter, yder store bidrag til Sivas sociale og uddannelsesmæssige liv, især i vinterperioden: Vi vil bruge det på en dynamisk måde. I år var vi under navnet ungdomslejre vært for næsten 5 tusinde børn på vores hotel og faciliteter på dette bjerg, og der var meget positive tilbagemeldinger om dette emne. Jeg håber, vi vil fortsætte dette og øge det endnu mere. Vi var vært for nogle adrenalinglade atleter og naturglade atleter. Vi vil bringe dette bjerg tættere på med Sivas centrum og dets omgivelser, og vi vil bruge det effektivt. ” han sagde.

Vores mål er at gøre Yıldız Mountain til en vinterlandsby

Guvernør Ayhan mindede om, at Yıldız -bjerget er Tyrkiets seneste, mest moderne og mest økonomiske skisportssted, “Vi forsøger hele tiden at forny det i overensstemmelse med ønsker fra vores gæster, der kommer hertil hvert år. Da denne skikultur, servicesektor og vores kultur i denne forstand er nye, tager vi skridt i retning af dette ved at se andre steder. Jeg siger altid, at dette er Tyrkiets nyeste, mest moderne og mest økonomiske skisportssted. Vi har ingen kommercielle bekymringer, vi ønsker, at vores borgere her, Sivas sønner og vores brødre i Tokat skal bruge dette bjerg mere effektivt. Derfor forsøger vi at holde priserne meget mere beskedne. Vi har fornyet vores hoteller, vi fornyer sporene. ” brugte sætningerne.

15 flere bungalowhuse bygges

Med udtalelse om, at 10 bungalowhuse, der blev bygget på Yıldız -bjerget sidste år, vakte stor opmærksomhed, og 15 flere blev bygget i år, sagde guvernør Ayhan, ”I epidemiperioden ønskede vores borgere et mere indadvendt familiemiljø, og vi modtog en meget positiv reaktion i dette. Da vi ser en fantastisk support, laver vi nu 15 flere af den højere version ved at forbedre de eksisterende eksisterende. Vores mål er at bygge en vinterby her. Vi bygger sådanne faciliteter for at gøre vores bjerg mere brugbart, ikke kun for skiløbere, men også for at holde den visualitet og vinterens skønhed i live. Vores faciliteter er integreret i alle aspekter. Vi renoverer konstant vores anlæg, så infrastrukturen, overbygningen, transporten og i denne henseende ikke forbliver inaktiv, og den indsats og de penge, vi bruger her, ikke er spildt, og vores borgeres interesse stiger. sagde.

Tokat Connection Road åbner i næste uge

Guvernør Salih Ayhan, der også undersøgte asfaltoverfladeværkerne på landsbyvejen 7.3 km Yakupoğlan - Yusufoğlan, som er forbindelsen mellem Yıldız -bjerget og Tokat -vejen, udtalte, at vejen åbnes i næste uge og sagde:

”Vi er ved at afslutte forbindelsesvejen Tokat. Det har været en vidunderlig vej. Vi arbejdede i 3 år, vi gjorde en indsats, vejforbindelsen er ved at ende. I øjeblikket fortsætter Sivas-Yıldız-bjerget og Hot Çermik-forbindelsen til vores generaldirektorat for motorveje. Det er en lang rejse, og samtidig fortsætter arbejdet med lufthavnsforbindelsen. Med andre ord gør vi Yıldız Mountain Ski Center til et skicenter, der altid vil være på dagsordenen for vores Sivas og vores land ved at berige dets indhold med fire sæsoner og mange forskellige aktiviteter og alternativer. Forhåbentlig får vi også en meget aktiv, meget aktiv, dynamisk, intens sæson, der holder borgernes tilfredshed på et højt niveau. I dag undersøgte vi vores arbejde på stedet. Vi forfriskede og huskede de gamle minder på bjerget. Vi hørte om, hvad vi kan gøre, og vi gennemgik også de eksisterende undersøgelser. Jeg håber, at Sivas Yıldız Mountain Ski Center får et navn for sig selv. Vi vil også fokusere på salgsfremmende aspekt i år. Vi oplevede en masse tidevand på grund af en lille epidemi. Vi åbnede og lukkede den, forsøgte at reducere intensiteten lidt, men forhåbentlig i år vil vi bruge den lidt mere omhyggeligt og meget mere effektivt. Sivas Yıldız Mountain Ski Center er det mest populære skicenter i denne geografi og denne region, og det fortsætter denne rejse med sikre trin. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar