Audi på Autoshow 2021 Mobilitet med produkter og tjenester

ved autoshow -mobilitet med audi -produkter og -tjenester
ved autoshow -mobilitet med audi -produkter og -tjenester

Ved Tyrkiets første digitale Autoshow Autoshow 2021 Mobility promoverer Audi RS 6 Avant, hvis præstationsmodeller er blevet ikonet for RS -familien, samt de modeller, den sælger i Tyrkiet.

Audi udstiller den 2021 model på Autoshow 10 Mobility, Tyrkiets første digitale autoshow. Ud over den fuldstændig fornyede version af RS 6 Avant, den ikoniske model af RS -verdenen, medlemmerne af Q -modelfamilien, Q8, Q7, Q5 Sportback og Q3 Sportback: A6 Sedan, A5 Cabriolet, A4 allroad, S3 Sedan- og A3 Sportback -modeller mødes også med bilentusiaster.

Besøgende, der besøger Audi -standen under messen, kan foretage konfigurationer og få adgang til detaljerede oplysninger om modellen ved at klikke på bilens billeder.

Ud over de modeller, den udstiller under messen, formidler Audi sine tjenester med fire forskellige kiosker.

fremskridt.audi

Audis første kiosk på messen har til formål at give indsigt i brandets vision, ideer og passion. Fra kiosken bliver besøgende ledt til progress.audi, hvor de kan undersøge, hvordan Audi vil tage skridtet til at tage verden fremad, forme fremtidens mobilitet og have mulighed for at observere fremtidens perspektiv af mærket, samt være vidne til, hvordan den udvikler bæredygtige mobilitetsløsninger med innovative designs og banebrydende teknologier.

Videokaldskiosk - Audirect

Audirect -service, hvor Audi -entusiaster kan foretage videoopkald med deres foretrukne Audi -autoriserede forhandler hvor som helst, når som helst, tilbydes i denne kiosk på messen. Audi Tyrkiets salgsapplikation AUDIRECT, der blev taget i brug i juni 2020 og blev mere foretrukket med COVID-19-epidemien, blev en platform, Audi-kunder viste stor interesse for, især i lukningsperioden på grund af epidemien. I AUDIRECT, kendt som Audi Turkey's videosalgstjeneste, kan besøgende involvere sig i salgsprocessen ved at mødes med salgsrepræsentanten, som om de var fysisk i et showroom.

Audi Shop og ægte tilbehørskiosker fra seniaudin.com

De to andre kiosker, som messens besøgende vil kunne drage fordel af under messen, er Audi Shop og Original Accessory, hvor de bliver dirigeret fra seniaudin.com platformen.

Mange forskellige produkter, fra tøj inspireret af Audis forståelse af teknologi og design, til modelbiler, fra souvenirs til køretøjstilbehør, fås i Audi Shop.

Originalt tilbehør, der udelukkende er produceret til Audi, tilbyder på den anden side produkter i forskellige kategorier til Audi -ejere, der ønsker at tilpasse deres køretøjer, hvor alle detaljer overvejes.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar