Justitsministeriet skaffer 8 kontraherede analysatorer

Justitsministeriet
Justitsministeriet

I henhold til artikel 657, stk. B, i lov om embedsmænd nr. 4, der skal ansættes efter ordre fra Justitsministeriets generaldirektorat for informationsteknologi, "Eksamenskrav" i principperne vedrørende ansættelse af kontraherede Personale, der blev sat i kraft med Ministerrådets afgørelse af 06.06.1978 og nummereret 7/15754. I overensstemmelse med punkt 2/c i bilag 1 vil rekrutteret personale blive rekrutteret til 2020 analytikerstillinger, med placering foretaget i henhold til succesordren ved den mundtlige eksamen, der skal afholdes af vores ministerium, blandt 10 kandidater for hver gruppe, forudsat at de er placeret i 8-KPSS (gruppe B) score rækkefølge.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANSØGNINGSGRUPPE ALAN PERSONALE, DER SKAL MODTAGES
1. GRUPPE Softwareudvikling (Java) 4
Softwareudvikling (.Net)
Software test
Databasestyring
Udvikling af kunstig intelligens
Web Frontend udvikling
2. GRUPPE Systemstyring 4
Systemstyring (Windows)
Netværk (Netværksstyring)
Sikkerhedskopiering af data
Netværksinfrastrukturstyring
Kommunikationssystemudvikling
Informationssikkerhed
TOTAL 8

Kandidater indsender deres ansøgninger mellem 13/09/2021-24/09/2021 til 23:59:59 på e-Government Ministry of Justice-Career Gate Public Recruitment og Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. Ansøgninger indgivet i person eller med post inden for den angivne periode accepteres ikke.

Nødvendige betingelser for ansøgninger, påkrævede dokumenter, andre oplysninger om eksamensprocessen kan findes på webstedet for vores ministerium, Adalet.gov.tr. Derudover vil kandidaterne kunne se oplysningerne om eksamen gennem Career Gate.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar