DHMI Generaldirektorat til Rekruttering af 2 Administrative og 3 Tekniske Assistentinspektører

DHMI Generaldirektorat
DHMI Generaldirektorat
Tilmeld  


Ansøgninger om eksamen afholdes lørdag den 4. december 2021; Mellem 25.10.2021-07.11.2021 via e-forvaltning, Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed-Career Gate Public Recruitment og Career Gate https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr vil blive afholdt kl

Kandidater, der vil ansøge om eksamen, skal udeksaminere fra jura, statsvidenskab, økonomi, forretningsadministration, fakultet for økonomi og administrationsvidenskab, elektro- og elektronikteknik, maskinteknik og civilingeniørafdelinger og afdelinger, hvis ækvivalens accepteres af YÖK.

Kandidater skal have KPSS P48 score type for assisterende administrativ inspektør og KPSS P3 score type for assistent teknisk inspektør og bør ikke have afsluttet 80 år.

Ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne i meddelelsen, og ansøgninger, der ikke indgives inden for fristen (indtil 07.11.2021 den 23.59), tages ikke i betragtning. Kandidater skal uploade alle ønskede dokumenter til systemet fuldstændigt. Ansøgninger personligt eller pr. Post accepteres ikke.

Efter at være blevet et globalt mærke inden for passager- og miljøvenlige lufthavnsoperationer, har levering af tekniske tjenester, der er særprægede i forvaltning, gjort det nødvendigt at ansætte inspektører med teknisk viden og udstyr på dette område. Med ændringen i forordningen udarbejdet med en visionær tilgang og offentliggjort i Statstidende af 3. februar 2021 og nummereret 31384, blev vejen åbnet for ansættelse af ingeniører og arkitekter som assisterende inspektører samt kandidater fra Det Juridiske Fakultet , Statskundskab, Økonomi, Forretningsadministration, Økonomi og Administrationsvidenskab.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar