Tyrkisk last bærer kræftstoffer i et kvart århundrede

tyrkisk last har transporteret kræftmedicin i et kvart århundrede
tyrkisk last har transporteret kræftmedicin i et kvart århundrede
Tilmeld  


Med det stærkeste fragtflyvningsnetværk i verden bidrager Turkish Cargo også til Tyrkiets farmaceutiske eksport med denne styrke. Flagskibets luftfragtmærke har transporteret Tyrkiets farmaceutiske og farmaceutiske produkter til mere end 25 lande på 5 kontinenter i mere end 50 år.

Turkish Cargo spiller en ledende rolle i at give kræftpatienter uafbrudt adgang til diagnostiske og behandlingsprodukter af høj kvalitet inden for nuklearmedicin i Tyrkiet og rundt om i verden. Flagskibets luftfragtsmærke bærer radioaktive kræftdiagnostiske lægemidler, der bruges til kræft og tumorbehandling til hele verden, især i Tyskland, Colombia, Indien, Algeriet og Taiwan. Det nationale mærke, der har en markedsandel på 8% inden for sundhedstransport, giver håb til kræftpatienter ved at transportere radioaktive lægemidler med halveringstid, produceret af Eczacıbaşı-Monrol om natten, hurtigt og sikkert.

Aydın Küçük, General Manager for Eczacıbaşı-Monrol Nuclear Products; ”Som Eczacıbaşı-Monrol er vores mission; er at tilføre værdi til menneskelivet med banebrydende og innovative tilgange til diagnosticering og behandling af vitale sygdomme.

Som Tyrkiets første *radiofarmaceutiske producent og en organisation, der eksporterer til mere end 50 lande, er vi blandt de få virksomheder i verden blandt nuklearmedicinproducenter inden for kræftbehandling. Takket være vores stærke logistikoperation er vi i stand til at levere alle disse præstationer til patienter over hele verden, fra Europa til Afrika, fra Amerika til Fjernøsten. I denne sammenhæng har Turkish Cargo med sin hastighed, operationelle kvalitet og brede transportnet været vores største tilhænger siden 1995. ”

Med de muligheder, det giver producenterne, yder Turkish Cargo et betydeligt bidrag til levering af medicinske produkter produceret af indenlandske producenter i Tyrkiet til patienter på kortere tid end planlagt, og til åbningen af ​​eksportører til nye lande. Turkish Cargo, der let reagerer på eksportørernes krav med sit brede flynetværk, bidrager fortsat til landets økonomi ved at øge sine særlige rabatter og kampagner for eksportører.

Rører ved menneskeliv med 30 års erfaring inden for særlig godstransport

Turkish Cargo fortsætter med at transportere sundhedsydelser til mere end 300 destinationer i verden med sin operationelle kvalitet, særlige transportmetoder og ekspertteam i transport af lægemidler og farmaceutiske produkter. Lægemidler opbevaret i særlige temperaturkontrollerede rum med den nødvendige infrastruktur opbevares af ekspertteam. Derudover bevarer Turkish Cargo, der har IATA CEIV (Center of Excellence for Independent Controllers) Pharma -certifikat, koldkæden under de mest ideelle forhold med sit 'TK Pharma' produkt, som det har designet i globale standarder for lægemidler og vacciner transport. Det succesfulde mærke, der fortsætter sine forhandlinger med lægemiddelproducenter, rederier, lufthavne, ground services og landemyndigheder, kan imødekomme lægemiddel- og vaccineproducenters behov ved at bruge specielle kølebeholdere og køretøjer som tøris i transporter i ultrafrosne område (-70 ° C).

Tyrkisk last gør opmærksom på luftfragtmuligheder med reklamefilm

Turkish Cargo, som let kan imødekomme import og eksport efterspørgslen fra ethvert land i verden, forklarer sit samarbejde med vores lands eksportører med de reklamefilm, det har udgivet som en del af "We #Prooudly Out Our Country's indsats" projekt. Med reklamefilmprojektet, der blev lanceret sidste år, har det nationale mærke til formål at maksimalt udnytte de unikke markedsadgangsmuligheder, det giver landets eksportører, og at forklare nærmere, at luftfragt vil blive brugt effektivt, på stedet og til rimelige priser . I projektets første fase er der Gülbirlik salgsfremmende film, der beskriver luftfragtrejsen for tyrkiske rosenprodukter og Eczacıbaşı-Monrol film om Tyrkiets sundhedseksport. Det nationale mærke har til formål at forklare eksportsamarbejdet på alle områder med salgsfremmende film, der beskriver Tyrkiets eksport inden for kultur, teknologi og industri i den kommende periode.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar