'MÜREN' vil administrere ubåde

'MÜREN' vil administrere ubåde
'MÜREN' vil administrere ubåde
Tilmeld  


Afhængigheden af ​​udenlandske ubådskrigsførelsessystemer er ved at være slut. National Production Integrated Combat Management System (MÜREN) blev integreret i de første ubåde. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank besøgte Gölcük-værftskommandoen for at undersøge de fremskridt, der er opnået i MÜREN-projektet udført af TÜBİTAK BİLGEM og Naval Forces Command. Under besøget gennemførte minister Varank med succes et torpedo-simuleringsskud ved hjælp af MUREN-systemet. Det tilstræbes, at MUREN skal træde i flådekommandoens tjeneste i 2022, efter at flådens acceptprøver er afsluttet.

BESØG PÅ GÖLCÜK-VÆRFT

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank aflagde et besøg på Gölcük skibsværft. Under besøget, TÜBİTAK præsident Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK BİLGEM næstformand Ali Görçin, General Manager for National Defense Shipyards Emre Dinçer, Gölcük Shipyard Commander kontreadmiral Mustafa Saygılı og andre embedsmænd var til stede.

SUCCESFULD SIMULATIONSSKYDNING

Efter at have modtaget en briefing om Gölcük-værftet foretog minister Varank undersøgelser på fabrikken, hvor ubåde af 3 Reis-klassen er under konstruktion. Minister Varank besøgte senere TCG Preveze-ubåden, det første skib, som MUREN-systemet var integreret i, hvis havneaccepttest blev afsluttet. Mødet med TÜBİTAK BİLGEM-teamet på TCG Preveze udførte minister Varank med succes et torpedo-simuleringsskud ved hjælp af MUREN-systemet.

ALLE FUNKTIONER INDENLANDSKE OG NATIONALE

Tyrkiet har 4 ubåde i Preveza-klassen. Disse ubåde, som kom i drift i 1990'erne, bruger krigsstyringssystemer for oprindelsesland. Med det fælles projekt af TÜBİTAK BİLGEM og Naval Forces Command udvikler Tyrkiet MUREN-systemet, som har alle nationale og indenlandske funktioner.

FULDT INTEGRERET KRIGDSTYRINGSSYSTEM

MUREN er et fuldt integreret kampstyringssystem med 20 forskellige sensorer, navigations- og våbensystemer. Alle funktioner, især ekkolodssignalbehandling, kommandokontrol, brandkontrol og skibsnavigation, vil kunne implementeres lokalt og nationalt.

TESTS FORTSÆT

Efter fabrikkens accepttest blev integrationen af ​​systemerne til skibet afsluttet. Efter afslutningen af ​​flådeacceptprøverne sigtes MUREN at blive taget i brug af flådekommandoen i 2022.

DET KAN OGSÅ INTEGRERES MED REIS-KLASSEN

MRES; Det vil have evnerne til at affyre moderne tunge torpedoer, sensordata (ekkolod, periskop, elektroniske støttesystemer), unikke målbevægelsesanalyse og sporstyring. Brandkontrol af nationale torpedoer vil blive leveret via MUREN-systemet. MUREN kan også integreres i den nye generation Reis klasse ubåde. I mellemtiden fortsætter TÜBİTAK BİLGEM med at udvikle to forskellige sonarer, der kan fungere i integration med MUREN.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar