BTSO MESYEB hævede omfanget af besættelsen til 104

BTSO MESYEB hævede omfanget af besættelsen til 104
BTSO MESYEB hævede omfanget af besættelsen til 104
Tilmeld  


BTSO Vocational Qualification Examination and Certification Center MESYEB, der opererer under taget af Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) og certificerer næsten 5 tusind ansatte over hele Tyrkiet, især i Bursa, i de sidste 80 år, udvidede sit omfang og øgede dets professionelle kompetenceeksamen og certificeringsmyndighed til 84. Han rejste 104 til erhvervet.

BTSO, centrum for produktions-, industri-, beskæftigelses- og eksportorienterede projekter for Bursa-erhvervsverdenen, er i Bursa. kazanArbejdet fortsætter hos MESYEB, som han påtog sig. BTSO MESYEB, som er en model for kamre og vareudvekslinger i Tyrkiet med hensyn til faglige kvalifikationer, leverer eksamens- og certificeringstjenester ikke kun i Bursa, men også over hele Tyrkiet, samtidig med at det yder et væsentligt bidrag til at øge kvalifikationsniveauet for sine ansatte. MESYEB, der opererer inden for forskellige sektorer og erhverv i overensstemmelse med erhvervslivets krav, øger antallet af erhverv, det er autoriseret hver dag.

20 FLERE PROFESSIONER TILFØJET

Centret har eksamens- og certificeringsbemyndigelse i i alt 84 erhverv inden for automotive, metal, byggeri, energi, tekstil, elevator, kemi-plast, logistik, el-elektronik og personlige servicesektoren. BTSO MESYEB har med succes afsluttet ansøgningsprocessen for at udvide mulighederne for autorisation i 20 nye erhverv, især i minesektoren. Centret, som har bestået TÜRKAK- og VQA-revisioner, kan nu levere erhvervskvalifikationsbevistjenester i 104 erhverv.

TRANSPORT- OG MINESEKTORERNE EKSISTERER NU

BTSO MESYEB, som siden maj 2016 har haft succes med at få næsten 80 ansatte til at have faglige kvalifikationsbeviser, har tilføjet minedrift, transport-logistik og kommunikationserhverv til sit fagområde. Undersøgelsen og certificeringen af ​​knuse- og sigteanlægsoperatøren, marmor-naturstensbruderen, marmor-naturstensproduktionspersonalet og underjordisk forberedelsesarbejder i minesektoren kan nu udføres hos MESYEB. I tråd med kravene fra repræsentanterne for transport-, logistik- og kommunikationssektoren, vil også Industrial Transporter-eksamenen og certificeringen, som hovedsageligt vedrører gaffeltruck-, trækvogns- og palletruckarbejdere ansat i industrielle faciliteter, blive afholdt hos MESYEB.

ANTAL ERHVERV ØGET I TEKSTIL- OG ELEKTRISK-ELEKTRONISKE SEKTORER

Inden for rammerne af omfangsudvidelsesundersøgelserne blev der også tilføjet nye erhverv til el-elektronik- og tekstilsektoren. BTSO MESYEB begyndte at udføre undersøgelsen og certificeringen af ​​elektriske installatører og elektromekaniske montagearbejdere i den elektriske elektronik sektor. I tekstilsektoren har skudstrikoperatør, trykkeri, bredst, kædestrikoperatør, kædestrikningsoperatør, væveoperatør, færdiggører og indtrækningsoperatør bemyndigelse til at undersøge og certificere.

BTSO MESYEB BLIVE ET NATIONALT MÆRKE

BTSO's bestyrelsesformand İbrahim Burkay sagde, at BTSO MESYEB, som blev taget i brug i 2014 i Bursa, lokomotivbyen i den tyrkiske økonomi, har til formål at bringe kvalificeret arbejdsstyrke og arbejdssikkerhed til internationale standarder. Præsident Burkay sagde, at det lykkedes for MESYEB at blive en rollemodel ikke kun i Bursa, men også i Tyrkiet på kort tid, "BTSO MESYEB, som øger vores medarbejderes færdigheder og certificerer deres ekspertise og understøtter vores virksomheders mål for at har en større indflydelse på den globale økonomi, vil levere sine tjenester i Tyrkiet i løbet af kort tid. Han bar det over hele landet." sagde.

"MESYEB GIVER MULIGHEDER TIL FORRETNINGSVERDEN"

Præsident Burkay sagde, at BTSO MESYEB, som også er autoriseret af TÜRKAK og MYK, altid prioriterer sektorernes krav i opbygningen af ​​deres aktivitetsområder: "Vi øger vores fagområde i overensstemmelse med kravene fra vores sektorer. Ud over de områder, hvor erhvervskvalifikationsbeviset er obligatorisk, tilbyder MESYEB vigtige muligheder for vores sektorer og virksomheder, der forbereder sig på nye standarder med deres medarbejdere. Vi tilbyder også vores virksomheder mulighed for at udføre certificering i deres egne virksomheder uden at forstyrre deres forretning. Vores stat har også vigtige incitamenter på dette tidspunkt. Med den seneste regulering har vi inkluderet nye erhverv i 4 forskellige sektorer. Nu står MESYEB stærkere med vores nye sektorer og fag. Jeg inviterer alle vores medarbejdere og virksomheder til at drage fordel af de ydelser, vi leverer hos BTSO MESYEB, hvor vi sigter mod både at forbedre kvaliteten af ​​vores medarbejdere og skabe et solidt grundlag for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen."

Detaljeret information om BTSO MESYEBs aktiviteter og serviceområder kan også tilgås på hjemmesiden med udvidelsen btsomesyeb.com.tr.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar