Bursa Uludag svævebane gratis for lærere i 1 uge

Bursa Uludag svævebane gratis for lærere i 1 uge
Bursa Uludag svævebane gratis for lærere i 1 uge
Tilmeld  


Bursa Teleferik AŞ, som tilbyder alternativ transport mellem Uludağ og byens centrum, meddelte, at der på grund af "24. november lærernes dag" vil blive leveret gratis service til lærere og en elev, der vil følge med dem i løbet af mandag den 22. november - søndag , 28. november.

Bursa Teleferik A.S. Udtalelse fra Erdal Ey, Operations Manager;

Først og fremmest ønsker vi endnu en gang Guds nåde til alle vores lærere, der er gået bort, især vores hovedlærer, store leder Mustafa Kemal Atatürk, og vi ønsker vores lærere, der fortsætter deres liv sunde, fulde af succes og langt liv. Det fejrer vi. den 24. november Lærernes Dag for alle vores lærere.

Bursa-svævebanen vil være gratis for alle vores lærere og en elev, der vil ledsage dem i løbet af lærernes dag. Der vil blive ydet gratis service til lærere og en elev, som vil ledsage dem i løbet af mandag den 22. november - søndag den 28. november. For at vores lærere kan få glæde af denne service, vil det være obligatorisk at fremvise lærerens ID.

Med venlig hilsen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar