Bayraktar AKINCI begynder tjeneste i TİHA Land Forces

Bayraktar AKINCI tiltræder i landstyrkerne
Bayraktar AKINCI tiltræder i landstyrkerne
Tilmeld  


Det er blevet annonceret, at 3 AKINCI TİHA'er (Unmanned Aerial Vehicles), som vil opfylde behovene for luftefterretninger, overvågning og rekognoscering, har afsluttet deres inspektions- og acceptaktiviteter i Çorlu.

I indlægget fra Forsvarsministeriets sociale mediekonto blev følgende udtryk brugt:

"Tre Akıncı UAV'er, som vil tilføje styrke til styrken af ​​vores landstyrker ved at opfylde deres behov for luftefterretninger, overvågning og rekognoscering, har afsluttet deres inspektions- og acceptaktiviteter på vores flyvepladskommando i Çorlu. Held og lykke til vores landstyrkerkommando med Akıncı UAV'erne, der vil begynde deres pligt."

Tre Akıncı UAV'er afsluttede deres inspektions- og acceptaktiviteter ved vores lufthavnskommando i Çorlu. Tillykke til vores landstyrkerkommando med Akıncı UAV'erne, der vil begynde deres pligt.

 

Vær den første til at kommentere

Yorumlar