İzmir Fair Organisation doper turistsektoren

izmir-fairciligi-turisme-sektor-de-doping-happening
izmir-fairciligi-turisme-sektor-de-doping-happening
Tilmeld  


vært af Izmir Metropolitan Municipality; Travel Turkey İzmir Fair, som blev afholdt for 15. gang i år, og TTI Outdoor Fair, som blev afholdt samtidigt, skabte håb for både İzmir og landets turistfagfolk. Udtrykte, at der var en deltagelse over forventningerne i messen, som bragte dynamik til byens økonomi med over tusinde deltagere fra Tyrkiet og i udlandet, sagde İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer: "Lad 2022 blive et år, hvor turismen i İzmir tager et meget større spring fremad. Må det blive et godt turismeår for vores Tyrkiet. Lad Travel Turkey Izmir være pioneren inden for dette," sagde han.

Ved at fortsætte med at arbejde med visionen fra Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer om at forvandle Izmir til en verdensby, accelererede Izmir Metropolitan Municipality byens turismepotentiale med messer. kazanfortsætter med at klatre. Izmir Metropolitan Municipality, som samlede den tyrkiske og verdens modeindustri i Izmir med sine mere end 15 nationale og internationale deltagere ved den 2. IF Wedding Fashion Izmir – Brudekjole, Suit and Evening Dress Fair i sidste måned, bringer nu Tyrkiets og verdens og verdens modeindustri sammen med Travel Turkey Izmir Fair var vært for verdens førende turismeinteressenter. TTI Outdoor-Camp, Caravan, Outdoor and Equipment Fair, som blev afholdt samtidig med Travel Turkey İzmir, som samlede turistsektoren for første gang fysisk efter pandemien, gjorde også turismesektoren glad.

Hoteller er fulde

15. Rejser Tyrkiet İzmir og TTI Outdoor Fairs gav et frisk pust til både byen og landets turisme. Belægningsprocenten på hoteller nærmede sig igen 100 procent. Livskraften i turisme- og servicesektoren, fra restauranter til cafeterier, fra transport til shopping, og håndværkerne, der havde det svært på grund af pandemien, lo.

Soyer: "En første efter pandemien"

Borgmester i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, udtalte, at der var en deltagelse i Travel Turkey İzmir Fair, der oversteg deres forventninger, og sagde: "Alle smiler til messen. En meget værdifuld messe, det er første gang, der arrangeres en turismemesse med så bred deltagelse efter den langvarige pandemi. Jeg er stolt af İZFAŞ. Der er indsatsen fra vores interessenter, som vi samarbejder med. Det blev så godt et resultat. Vi ønsker, at messen bliver frugtbar, og at deltagerne forlader messen med et smil. Lad 2022 blive et år, hvor turismen i İzmir tager et meget større spring fremad. Må det blive et godt turismeår for vores Tyrkiet. Lad Travel Turkey Izmir være pioneren inden for dette," sagde han.

Baglikaya: "Jeg havde ikke forventet publikum og opmærksomhed"

Formand for sammenslutningen af ​​tyrkiske rejsebureauer (TÜRSAB), Firuz Bağlıkaya sagde: "Rejse Tyrkiet İzmir er den første ansigt-til-ansigt-messe afholdt i turistsektoren efter pandemien. Noget meget værdifuldt. Som rejsebureauer arbejder vi med visionen om at bringe mennesker sammen. Det var den første fysiske messe i Tyrkiet og Europa. Jeg er virkelig spændt. Jeg havde ikke forventet så stort et publikum. Jeg vil gerne takke vores storbyborgmester Tunç Soyer, præsidenten for İzmir Handelskammer, Mahmut Özgener, og dem, der har bidraget til det."

Hoti: "Jeg ser positive ændringer i İzmir"

Baki Hoti, formand for Kosovo Travel Agencies Association (SHTAK), sagde: "Som Kosovo har vi været på messen i 6 år. Grunden til, at vi kom hertil, er for at skabe større samarbejder, for at introducere vores eget land og for at lære İzmir at kende. Pandemien har i høj grad påvirket turismen. Vi vender tilbage til normalen hurtigst muligt. Dette er vores første messe efter pandemien. Vores ønske er, at messen vokser endnu mere næste år. Jeg ser meget positive ændringer i Izmir. Der laves nye projekter. Jeg er meget glad for at se dette,” sagde han.

İşler: "Rejs til Tyrkiet İzmir vil vokse sig meget større"

Mehmet İşler, formand for Aegean Touristic Enterprises and Accommodations Union, sagde: "Rejse Tyrkiet İzmir har vist os, at der nu er et aktiemarked i tyrkisk turisme, og at det er et sted, hvor hele industrien samles, som ramhovedet. Det viste, at vores faciliteter og salg i 2022 vil blive påvirket af Travel Turkey İzmir. Derudover er İzmir blevet et meget vigtigt salgssted, ikke kun i Tyrkiet, men også i den internationale platform. Med denne messe er vi vendt tilbage til rammerne af 2019, et stort momentum fremad. kazanvi så ham gå. Vi vil gerne takke alle, der har bidraget, især Tunç Soyer. Denne messe passede meget godt til İzmir, og den vil fortsætte med at vokse. Han vil fra nu af leve som mødestedet for ikke kun Izmir, Det Ægæiske Hav og Tyrkiet, men også alle de lande, der kommer i en cirkel, når vi tegner med et kompas i en afstand af 3 timer.”

Vær den første til at kommentere

Yorumlar