Ekspresskurervirksomheders 5-måneders omsætning nåede 60 milliarder dollars

Express-kurervirksomheders månedlige omsætning nåede milliarder dollars
Ekspresskurervirksomheders 5-måneders omsætning nåede 60 milliarder dollars

Data fra statens postvæsen bemærkede, at i løbet af årets første fem måneder rapporterede kinesiske kurertjenesteudbydere en støt stigning i mængden af ​​ekspreslevering. I januar-maj håndterede landets kurerselskaber i alt 3,3 milliarder pakker, en stigning på 40,95 procent i forhold til samme periode året før. Industriens driftsindtægter steg også med 2 procent sammenlignet med samme periode sidste år til 400,55 milliarder yuan (ca. $60 milliarder).

Shanghai rangerede først blandt alle kinesiske byer med hensyn til ekspresforsendelsesindtægter i årets første fem måneder. Det blev efterfulgt af Guangzhou, Shenzhen, Jinhua og Hangzhou i dette område.

Data fra postvæsenet viser også, at Kinas postomsætning i perioden januar-maj nåede op på 5,9 milliarder yuan, en stigning på 531,78 procent fra for et år siden. Alene i maj steg sektorens omsætning med 4,4 procent.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar