Akın fra CHP: 'Supplerende garantitillæg bør straks konverteres til TL'

Akin Garanti Supplerende kvote fra kraftvarme bør straks konverteres til TL
Akın Garanti Supplerende kvote fra kraftvarmeværk bør konverteres til TL med det samme

CHP-næstformand Ahmet Akın udtalte i sin skriftlige erklæring, at 2022-budgettet gik konkurs inden for 6 måneder på grund af de forkerte politikker implementeret af regeringen. CHP Akın sagde, at i det tillægsbudget, der blev forelagt parlamentet, tjente regeringen ikke en eneste krone, og milliarder af lire blev afsat til garantierne for bygge-drift-overførselsprojekterne.

Akın fra CHP sagde:

6,15 milliarder lira ekstra betaling til garantier

"I det tillægsbudget for 2022, som paladsregeringen forelagde til den store nationalforsamling i Tyrkiet, er der afsat en yderligere bevilling på milliarder af lire til trafikgaranti og bidragsbetalinger, som der allerede er allokeret milliarder af lire til. Trafikgarantien og bidragsgodtgørelsen på budgettet for Generaldirektoratet for Motorveje og Ministeriet for Transport og Infrastruktur blev forhøjet med i alt 6 milliarder 150 millioner TL. Med andre ord vil der blive foretaget en ekstra betaling på 2022 milliarder TL for at garantere betalinger i hele 6,15.

I budgettet for General Directorate of Highways (KGM) blev der afsat en bevilling på 6 milliarder 2022 millioner TL i 20-budgettet til 378 forskellige broer og motorveje bygget med BOT-modellen. Ifølge det tillægsbudget, som regeringen har fremlagt, vil der blive givet et ekstra budget på 5 milliarder 600 millioner lira til garantibevillingen fra Generaldirektoratet for Motorveje. Med en stigning på cirka 28 procent vil budgettet til garantier fra Generaldirektoratet for Highways følgelig stige til 25 milliarder 978 millioner lire.

Tillægget til betaling af Eurasia Tunnel-bidrag, som var dækket af transport- og infrastrukturministeriets budget, blev også forhøjet med tillægsbudgettet. I transport- og infrastrukturministeriets budget for 2022 blev der afsat en garantibevilling på 540 millioner lira til Eurasien-tunnelen. I henhold til det supplerende budget, som regeringen forelagde til den store nationalforsamling i Tyrkiet, blev der afsat en yderligere bevilling på 550 millioner TL til betalingen af ​​Eurasia Tunnel-bidraget. Følgelig steg garantigodtgørelsen for Eurasien-tunnelen med 102 procent til 1 milliard 90 millioner lira.

Det samlede beløb af den merbevilling, der indgår i tillægsbudgettet til garantiudbetalingerne, som regeringen argumenterer for, at der ikke kommer en krone ud af statens kasse, kan dækkes for en årsløn til 10 mindstelønninger. I overensstemmelse hermed er der afsat en yderligere bevilling på 6,15 mia. liras til garantier; Det svarer til en årsløn til 120 mindstelønnede."

'Warrants bør konverteres til TL med det samme'

CHP-næstformand Ahmet Akın udtalte, at garantibeløbet, der skal betales for broer og motorveje, som ingen krydser i 2022, vil stige fra 20 milliarder 918 millioner lire til 27 milliarder 68 millioner lire med det ekstra budget. Akın fra CHP udtalte følgende:

"På grund af regeringens forkerte politik stiger ublu garantier for motorveje, tunneller og broer dag for dag. Der gives en tillægsbevilling på 2022 milliarder lira med et tillægsbudget til garantibevillingen, som er fastsat til cirka 21 milliarder lire for hele året 6,15. Således steg garantibeløbet kun til motorveje, tunneller og broer til 27 milliarder lira. Garantibetalinger, som blev til et sort hul i det offentlige budget, bør straks konverteres til tyrkiske lira."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar