5 millioner køretøjer brugt Nissibi-broen

Millioner køretøjer brugte Nissibi-broen
5 millioner køretøjer brugt Nissibi-broen

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu undersøgte Nissibi-broen, som uafbrudt forbinder regionerne Østanatolien og Sydøstlige Anatolien.

Karaismailoğlu udtrykte, at Nissibi-broen er en vigtig rute, der forbinder Adıyaman, Siverek, Şanlıurfa og Diyarbakır. Vores minister fortsatte sit indlæg som følger:

"Rejser, der plejede at tage timer på Nissibi-broen, faldt til kun få minutter i 2015. Da dette sted blev åbnet, var det den 3. længste bro i Tyrkiet. Men i de 2015 år, der er gået siden 7, er dette sted blevet til en almindelig bro med de teknologiske broer, der er bygget over hele Tyrkiet, og som regionen har brug for. Vi er stolte over, at broer, der kræver kunstværker og ingeniørkunst, nu er blevet almindelige projekter i Tyrkiet. Nissibi Bridge er blot et af disse storslåede værker, der er blevet bygget i hele Tyrkiet i de sidste 20 år. Hvad Çanakkale-broen er i Çanakkale, Nissibi-broen betyder det samme for Adıyaman, Diyarbakır og Şanlıurfa."

Minister sagde, at den samlede længde af Nissibi-broen er 620 meter og midterspændet er 400 meter, "Omkring 2015 millioner køretøjer har brugt dette sted, siden det blev taget i brug i 5. Hvad ville der ske, hvis det ikke gjorde det? 5 millioner køretøjer ville foretage opslidende timelange rejser med færge her. Som et resultat har vores borgere sparet tid og har en sikker rejse.” sagde.

Efter minister Karaismailoğlus udtalelser tog føreren af ​​køretøjerne, der brugte broen, et stykke tid. sohbet det gjorde.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar