Detaljer om İzmir Karabağlar Gaziemir Metro er blevet annonceret

Detaljer om Izmir Karabaglar Gaziemir Metro annonceret
İzmir Karabağlar Gaziemir Metro relaterede detaljer annonceret

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerIntroducerede Karabağlar-Gaziemir Metro Line, som vil være 6. etape af İzmir Light Rail System.

Borgmester Soyer sagde, at den 32,6 kilometer lange linje vil være İzmirs største investering, "Vi vil fortsætte med at arbejde med al vores styrke for at gøre İzmir til en verdensby inden for bytransport." Præsident Soyer sagde, at de vil navngive et stop på İzmirs længste metrolinje, der passerer gennem Karabağlar, efter den uforglemmelige kunstner Neşet Ertaş, som tilbragte sine sidste år i İzmir.

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter sine investeringer i jernbanesystemet. Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyerİzmir Metropolitan Municipality, som er afsluttet i Çiğli Tramway, startede opførelsen af ​​Buca Metro, og vil åbne Narlıdere Metro inden for dette år, i overensstemmelse med det moderne og miljøvenlige transportmål for 'Izmir Metropolitan Municipality, bringer endnu en linje til byen. Karabağlar-Gaziemir Metro Line, som vil være den 6. etape af İzmir Light Rail System, blev introduceret med en ceremoni afholdt i Ahmed Adnan Saygun Art Center.

Soyer: "Pilen kom ud af buen"

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester giver information om igangværende investeringer Tunç Soyeroplyst, at de vil fortsætte med at væve byen med jernnet. Præsident Soyer sagde: "Vi er meget begejstrede. Et historisk øjeblik. Desuden, hvis du tænker på den konjunktur, vi er i, vil det blive bedre forstået, hvilket stort historisk øjeblik det er. Pilen kom ud af buen. I dag tager vi det første skridt mod det mål. Vores begejstring er virkelig stor. Da vi tog afsted, fortalte jeg mine kolleger, at vi vil væve İzmir med jernnet. Ved at forblive tro mod denne universelle vision om vores lands grundlæggende vilje, bringer vi İzmir sammen med to nye metrolinjer i vores republiks andet århundrede."

"Vi fortsætter"

Karşıyaka Præsidenten siger, at forberedelserne til Örnekköy-sporvogns- og Otogar-Kemalpaşa-metrolinjerne, som vil blive integreret med sporvognen, fortsætter intensivt. Tunç Soyer"Som alle de moderne byer i verden væver vi hver tomme af Izmir med jernnet, og vi vil fortsætte med at gøre det," sagde han.

"Vi fortsætter med at slå vores egne rekorder"

Med angivelse af, at den 32,6 kilometer lange linje vil være den længste metrolinje i Izmir, når den er færdig, vil der være 24 stationer, som alle vil være under jorden, sagde borgmester Soyer, at de sigter mod at transportere 340 passagerer om dagen. Soyer sagde: "Buca Metro var den største investering i Izmirs historie med et budget på 765 millioner euro. De samlede omkostninger for Karabağlar-Gaziemir Metro-linjen vil være 2 milliarder 105 millioner euro, inklusive dens køretøjer. Vi fortsætter med at slå vores egne rekorder. Investeringstallet på 2 milliarder 105 millioner euro vil være et af de vigtigste tal ikke kun for İzmir, men også for Tyrkiet. Desuden vil vi opnå dette med ressourcerne fra Izmir Metropolitan Municipality fra start til slut," sagde han.

“Du kan ikke engang købe et legetøjstog”

Præsident Soyer udtrykte, at Konak-forbindelsen på Karabağlar-Gaziemir-metrolinjen også vil være forbundet med General Asım Gündüz-stoppestedet med et system kaldet en fiskebenslinje, og sagde, at mange linjer vil være forbundet med hinanden. Præsident Soyer sagde: "Under alle disse økonomiske forhold, høj inflation, høje leveomkostninger, i en flaskehals, fortsætter vi med at arbejde, mens dollaren og euroen er væk; vi fortsætter. Desværre fortsætter de med at lægge et budget på 2023 tusind lira for niende gang siden 2014 for Otogar-Halkapınar Metro i deres investeringsprogram for 3. Budgettet, der er afsat ikke kun til denne linje, men også til Selçuk Ortaklar og Ödemiş Kiraz jernbaneprojekter er tusindvis af lira. Du kan ikke engang købe et legetøjstog," sagde han.

"Der er ikke 1 bogstav U"

Præsident Soyer kritiserede centralregeringen over investeringer og sagde: "Izmir fortsætter med at sætte 40 i det centrale budget og fortsætter med at modtage 1. For at etablere det byliv, som İzmir fortjener, vil vi fortsætte med at finde kilden, uanset hvor den er, og bringe den til befolkningen i İzmir og stille den til deres tjeneste. Vi vil fortsætte med at arbejde med al vores styrke for at gøre İzmir til en verdensby inden for bytransport. Vi gør vores bedste for at råde bod på de tabte år. Jeg vil gerne med stolthed sige, at mange metroindgange i Istanbul har bogstavet U. Undergrundsbaner bygget af Transportministeriet. Der er ikke et U-tegn fra regeringen i Izmir. Der er ingen vej tilbage på denne vej, vi har taget. Pilen kom ud af buen. Vi vil fortsætte med at tjene Izmir mod alle vanskeligheder. Vi er fast besluttede, vi sagde, at vi vil bygge İzmir med jernnet. Vi fortsætter med at strikke. Jeg ved, at der er meget lidt tilbage, noget vil ændre sig, alt vil ændre sig," sagde han.

Neşet Ertaş stop på den nye metrolinje

Præsident Soyer, som gav et budskab om enhed og solidaritet for landets oplysning, meddelte, at Neşet Ertaş, der boede i Karabağlar i İzmir i mange år, ville blive opkaldt efter ham. Præsentationsceremonien sluttede med Neşet Ertaş's ballade og klapsalver.

Izmir Karabaglar Gaziemir Metro stopper

Arda: "En 100 år gammel drøm for Gaziemir"

Gaziemirs borgmester Halil Arda sagde: "Det er den største investering i Izmir, der vil passe til republikkens 100-års jubilæum. Vi er vidne til et historisk øjeblik. Gaziemir-distriktet Tunç Soyer Det lever sin guldalder med vores præsident. Izmir Metropolitan Municipality afgav et foreløbigt projektudbud i november 2019. Studierne fortsatte. En 100 år gammel drøm for Gaziemir. Metroen vil passere under Abdullah Arda-pladsen, opkaldt efter min bedstefar. Det er et projekt, der skrider frem i et tempo, som jeg aldrig havde forestillet mig.”

Selvitopu: "Det bør accepteres som et transformations- og udviklingsprojekt"

Karabağlars borgmester Muhittin Selvitopu sagde: "Ankomsten af ​​metroen til Karabağlar vil sammen med byomdannelsesprojekterne her fremskynde de planer, der vil sikre udviklingen og transformationen af ​​byen. I dette aspekt Tunç SoyerMange tak. Det bør ikke kun accepteres som et transportprojekt, men også som et transformationsprojekt, et udviklingsprojekt for byen," sagde han.

Özkan: "På trods af alle begrænsningerne væver den İzmir med jernnet"

Erkan Özkan, viceborgmester i Menderes kommune, sagde: "Projektet, som vil omfatte vores distrikt, vil tilføje en positiv værdi til vores distrikt i alle aspekter. Med det projekt, vi har ventet på i lang tid, vil vores medborgere fra Menderes nå trøst. Vores præsident for at få os til at føle denne lykke og fortsætte med at væve İzmir med jernnet på trods af alle restriktioner. Tunç Soyer"Jeg vil gerne takke dig," sagde han.

Hvem deltog?

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerGaziemir-borgmester Halil Arda, Karabağlar-borgmester Muhittin Selvitopu, Konaks borgmester Abdul Batur, Bornova-borgmester Mustafa İduğ, Bayraklı Borgmester Serdar Sandal, Menderes kommune viceborgmester Erkan Özkan, Seferihisar borgmester İsmail Adult, Manisa Alaşehir borgmester Ahmet Öküzcüoğlu, CHP İzmir provinspræsident Şenol Aslanoğlu, İzmir byrådspræsident İzmir Kommunalrådspræsident Ninlay K, İzmir Kommunalrådspræsident, İzmir Kommunalrådspræsident Ninlay K, İzmir Kommunalrådspræsident, İzmir Kommunalrådspræsident, İzmir Kommunalrådsleder, İzmir Kommunalrådsleder, İzmir Politisk leder, İzmir Politis ledere og repræsentanter for ikke-statslige organisationer og borgere deltog.

Metropræsentation til Karabağlar og Gaziemir Kommune

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerSidste december mødtes Karabağlars borgmester Muhittin Selvitopu med Gaziemirs borgmester Halil Arda og bureaukrater fra de to distrikter og gav information om projektet.

340 tusinde passagerer om dagen

Linjen, som er blevet forberedt i overensstemmelse med Izmir Transportation Master Plan, forventes at transportere 2030 tusinde passagerer om dagen i 340. Med den linje, der er trukket ved at udføre undersøgelser og bestemme regionerne med høj befolkningstæthed, sigter det mod at trække vejret især for transporten og trafikken i Eskiizmir, Bozyaka-distrikterne i Karabağlar-distriktet og Gaziemir-regionen.

Hvor bliver stationerne?

Projektruten med 24 stationer bliver integreret i Stadionstationen på den eksisterende metrolinje og starter med en selvstændig station. Den nye metrolinje er Konak, Halkapınar, Food Bazaar, Tepecik, Istikbal, Gürçeşme, New Road, General Asım Gündüz, Çalıkuşu, Gamle İzmir, Seniha Mayda, Friendship Boulevard, Atatürk ATML, Altan Aydın, Gammel AŞzie District, Gammel AŰzmir District, Gammel AŰzmir District Guvernørskab, Abdullah Arda, Gaziemir Stadium, Gaziemir Güvenpark, Adnan Menderes Lufthavn, Industri, Görece og Menderes.

İzmir Metropolitan Municipality indsendte godkendelsen fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Transportinfrastruktur for det projekt, det forberedte for Karabağlar-Gaziemir Metro. Efter godkendelsen vil det blive sendt til formandskabets strategi- og budgetafdeling for at gå ind i investeringsprogrammet, og forberedelserne til byggeudbuddet begynder.

Günceleme: 31/01/2023 18:13

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*