Signaturer til Beşikdüzü svævebane

Signaturer til Besikduzu svævebane
Signaturer til Beşikdüzü svævebane

En kontrakt blev underskrevet i Ankara mellem Beşikdüzü kommune og Selser Company, som vandt udbuddet, for Beşikdüzü-svævebanen, hvis udbud blev afholdt i de seneste dage.

Kabelbaneproblemet, som har stået på i 3,5 år i Beşikdüzü-distriktet, blev løst med et åbent udbud afholdt af Beşikdüzü Kommune. Selser Company, som har leaset Beşikdüzü-svævebanen i 24 år, driver og driver svævebaner i forskellige regioner i Tyrkiet.

KONTRAKT UNDERSKREVET FOR BEŞİKDÜZÜ-TELEFONEN

Underskrifter blev underskrevet i dag i Ankara mellem Selser Company, som lejede Beşikdüzü-svævebanen i 24 år, og Beşikdüzü Kommune. Efter underskrivelsesceremonien udtalte Beşikdüzüs borgmester Ramis Uzun, som afgav en erklæring til medlemmer af pressen, at de aldrig ønskede, at denne facilitet, som har en befolkning på 350 millioner, skulle forblive inaktiv og sagde: "Vi har altid kæmpet med dette. forståelse, siden du tiltrådte. Efter det udbud, vi lavede, underskrev vi en kontrakt med entreprenørfirmaet i Ankara i dag. Det er vigtigt, at denne virksomhed har været i tovbanemiljøet siden 2008 og er en af ​​de bedste kendere i Tyrkiet. Forhåbentlig vil det være til tjeneste for vores distrikt og region i turistsæsonen 2023. Må det være til gavn for vores distrikt, Trabzon og vores region.

Signaturer til Besikduzu svævebane

Günceleme: 17/01/2023 10:30

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar