BursaRays nye rute har været Gorukle

BursaRays nye rute har været Gorukle
BursaRays nye rute har været Gorukle

University Görükle metrolinje blev tilføjet til de investeringer, der blev realiseret af Metropolitan Municipality med det formål at strikke Bursa med jernnet. Grundlaget for projektet, der skal udføres af transportministeriet, blev lagt af præsident Recep Tayyip Erdoğan.

Bursa, som mødtes med jernbanetransport takket være den 2002 kilometer lange linje, der blev taget i brug for første gang i 17, har tilbagelagt en betydelig afstand inden for jernbanetransport i de sidste 20 år. Mens der blev tilføjet 100 kilometer flere linjer til Bursaray, hvor omkring 22 millioner passagerer blev transporteret sidste år, steg den samlede linjelængde fra Kestel til University og Emek til 39 kilometer. Derudover er der tilført i alt 1 kilometer sporvognslinje til byen sammen med T3- og T2-linjen i bymidten og T16,7-linjen mellem Bytorvet og Terminalen.

Ministeriet er aktivt

Mens hovedstadskommunen realiserede alle disse investeringer med egne midler, trådte Transportministeriet ind for nye jernbanesysteminvesteringer. Emek-Şehir Hospital Rail System Line, designet af Metropolitan Municipality for at give uafbrudt transport til Bursa City Hospital, blev overført til Ministeriet for Transport og Infrastruktur med Ministerrådets beslutning. Mens byggeriet af den 6.1 kilometer lange 4-stationsbane, som blev påbegyndt af ministeriet, fortsætter, er 60 procent af pælearbejderne i projektet afsluttet, og den fysiske realiseringsgrad af grave- og opfyldningsarbejder er steget til 33 procent. .

I mellemtiden støttede ministeriet Metropolitan kommunes projekt om at forlænge den vestlige linje, som ender ved Uludağ Universitets campus, til Görükle, hvor 'studenterbebyggelsen er tæt'. Universitet-Görükle-udvidelsen med en længde på 3,5 kilometer og to stationer blev inkluderet i Emek-YHT Station-Şehir Hospital-projektet, hvor byggeriet fortsætter. Grundlaget for den nye linje, som vil give uafbrudt adgang til universitetet og byens centrum for befolkningen i Görükle, 'især universitetsstuderende', blev lagt med en ceremoni, hvor præsident Recep Tayyip Erdoğan selv deltog. Præsident Erdoğan, som deltog i masseåbningsceremonien i Bursa i weekenden, sagde: "Må mixerne arbejde, O Allah, bismillah" og ønskede, at projektet, som han lagde grundlaget for, ville være til gavn for byen.

Investeringsregn i Bursa

Metropolitan borgmester Alinur Aktaş mindede om, at alle ministerier, især transportministeriet, ministeriet for miljø, urbanisering og klimaændringer og ministeriet for ungdom og sport, foretog betydelige investeringer i Bursa i denne periode. Borgmester Aktaş mindede om, at fordelene ved harmonien mellem centralregeringen og lokalregeringen bedst ses i Bursa, og sagde: "Udvidelse af universitetslinjen til Görükle var blandt vores valgløfter. I denne henseende kom der støtte fra transportministeriet, og investeringerne begyndte. Jeg vil gerne takke alle vores ministre, især vores præsident, som ikke tilbageholdt deres støtte og investeringer fra Bursa."

Inden for rammerne af det 3,5 kilometer lange Gorukle-linjeprojekt, som vil passere under jorden i form af snit og dækning, vil der sammen med det eksisterende lagerområde i Odunluk blive bygget et lagerområde på 93 tusind 500 kvadratmeter at betjene reparations-vedligeholdelse og parkeringsbehov for hele byens metrovognsflåde.

Günceleme: 24/01/2023 10:36

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar