Arbejdet i det historiske Ulus Business Center fortsætter med fuld fart

Arbejdet i det historiske Ulus-kontor fortsætter i fuld fart
Arbejdet i det historiske Ulus Business Center fortsætter med fuld fart

Vedligeholdelses-, reparations- og renoveringsarbejdet udført af Ankara Metropolitan Municipality, som fortsætter sine bestræbelser på at bevare hovedstadens historiske og kulturelle værdier, fortsætter med fuld fart i det historiske Ulus Business Center.

Bygningen, der har været forsømt i årevis på grund af vanrøgt, vil blive restaureret i overensstemmelse med sin oprindelige arkitektur, mens noget af det bliver omdannet til et teknologicenter og tilbydes universitetsstuderende og unge iværksættere.

Forvandlingsarbejdet iværksat af Metropolitan Municipality i Ulus, et af hovedstadens vigtige historiske centre, fortsætter med fuld fart. Efter afslutningen af ​​transformationsarbejdet sigter man mod at gøre Ulus til et helt nyt look og blive et attraktionscenter som i gamle dage.

I denne sammenhæng fortsætter holdene fra Kultur- og Naturarvsafdelingen og Institut for Videnskabsanliggender deres vedligeholdelses-, reparations- og renoveringsarbejder 7/24 i det historiske Ulus Business Center.

BUSINESS INTELLIGENCE VIL TILBAGE TIL SIT GAMLE UDSEENDE

Ulus Business Centers oprindelige arkitektur, som har ændret sig over tid og mistet sin designfunktion, er blevet bevaret; ændrede butiksfacader er indrettet i overensstemmelse med originalen. I de indre gårdrum udføres de reparationsarbejder, der beskadigede bygningen, igen, og afslører de lukkede genstande.

Inden for rammerne af arbejdet udført på taget af Ulus İş Han; Mens klimaanlæggets elementer, der er placeret senere, fjernes, er enhedssystemet placeret for at ventilere blokkene. Det fastspændte kobbertag er fornyet med materialer og teknikker, der passer til originalen. Tagrender renses og vedligeholdes.

NYT TEKNOLOGI CENTER ÅBNES I ULUS BUSINESS HAN

På den ene side arbejder hovedstadskommunen, der værner om hovedstadens historiske værdier, på den anden side for at gøre byen til centrum for teknologi og videnskab.

Efter afslutningen af ​​vedligeholdelses-, reparations- og renoveringsarbejdet i Ulus Business Center vil en del af bygningen blive åbnet for brug af universitetsstuderende og unge iværksættere som teknologicenter.

Günceleme: 01/02/2023 17:18

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*