Ansøgninger til SME OIZ er blevet forlænget til 28. februar 2023

Ansøgninger forlænget til februar for SME OIZ
Ansøgninger til SME OIZ er blevet forlænget til 28. februar 2023

İbrahim Burkay, bestyrelsesformand for Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), sagde, at næsten 5 tusinde virksomheder har ansøgt om SMV OSB indtil videre. Burkay sagde, at SMV OIZ's efterspørgselsindsamlingsproces er blevet forlænget indtil den 28. februar 2023, "Uplanlagte industriområder, der er en byrde for byen, skal hurtigt flyttes til planlagte områder." sagde.

BTSO januarforsamlingsmøde blev afholdt i Kammerservicebygningen. BTSO-præsident İbrahim Burkay sagde, at Bursa transporterede sin eksport til 2022 milliarder dollars i 17,3 sammen med frizonerne. Præsident Burkay udtrykte, at Bursa, som eksporterer til 207 lande og regioner, har opnået en højere eksportpræstation end 116 lande, og understregede, at der blev etableret 4 nye virksomheder i Bursa for hver lukket virksomhed. Præsident Burkay sagde: "Bursas iværksætterpotentiale er meget højt" og tilføjede: "I de sidste 4-5 år har Bursa en eksporttærskel, som den ikke har været i stand til at overskride. Det er en vigtig proces, der hæmmer vores eksport og vækstrater. Som BTSO fortsætter vi vores bestræbelser på at øge eksportpotentialet i vores forretningsverden."

"Byggeværker i 63 fabrikker i TEKNOSAB"

Burkay sagde, at de gjorde TEKNOSAB, nøglen til Tyrkiets industrielle transformation, klar til investeringer i en kort periode på 4 år, "TEKNOSAB er en fælles værdi etableret med visionen om vores BTSO-forsamling. I januar lagde vi fundamentet til motorvejskrydset i vores region. Det er planen, at TEKNOSAB skal tilsluttes motorvejen i forårssemesteret. I øjeblikket fortsætter produktionen på 6 fabrikker. 63 virksomheder fik byggetilladelse. Antallet af ansatte i 6 fabrikker er nu nået op på næsten 3 tusind. Inden udgangen af ​​2023 sigter vi mod, at 35-40 procent af residente investorer skal gå i produktion." afgivet udtalelser.

"Tid er værdifuld"

Borgmester Burkay sagde, at arbejdet fortsætter med SME OIZ-projektet, som er planlagt til at gøre Bursa til en stærkere og mere konkurrencedygtig produktionsstruktur og flytte de ikke-planlagte produktionsområder inde i byen til ydersiden af ​​byen. , 4 tusind 2 Der var en anmodning fra virksomheden. Hvis det havde været muligt for os at starte SME OIZ i de dage, kunne mange af vores virksomheder have nået produktionsstadiet i SME OIZ i dag. Tid er dyrebar. Efterspørgslen fra hver sektor er forskellig på dette tidspunkt. 650 procent af Bursas industri er i uplanlagte områder. Det er steder, der medfører trafikbelastning og luftforurening. Disse områder skal saneres. sagde.

Næsten 5 ansøgninger til SME OIZ

Præsident Burkay sagde, at næsten 5 virksomheder har ansøgt om SME OIZ indtil videre, "Ifølge rapporten fra BEBKA er der mere end 8 faciliteter med industriregistreringscertifikater i uplanlagte områder uden for OIZ. Vores topprioritet her er at flytte vores virksomheder til planlagte områder. BTSO er forretningsverdenens paraplyorganisation. Vi overbragte vores krav på dette tidspunkt til vores præsident ved prisoverrækkelsen af ​​dem, der tilfører værdi til økonomien. Jeg vil gerne dele, at når der gives muligheder i denne retning, vil disse områder, som vores SMV'er har brug for, blive tilbudt dem. På tidspunktet for ansøgningerne modtog vores SME OIZ-direktion anmodninger fra hundredvis af virksomheder vedrørende tidsforlængelsen. I betragtning af disse forslag har vi besluttet at forlænge fristen, som vi satte til den 31. januar 2023, til den 28. februar 2023.” brugte sætningerne.

"Erhvervsverdenen forventer fortsat rabatter i energipriserne"

"Hver støtte, der tilbydes erhvervslivet, belønnes som høj motivation og merværdi i vores økonomi." I form af præsident Burkay talte om loftprisen på elektricitet brugt i industrien og naturgasrabatter brugt til elproduktion, "Energipriserne er begyndt at komme tilbage i verden. Stigende omkostninger lægger pres på virksomhederne. Fatih Dönmez, minister for energi og naturressourcer, annoncerede rabatterne. Vi takker vores minister for at lytte til vores forretningsverdens stemme. Forøgelse og fastholdelse af diskonteringssatserne i el- og naturgaspriser som i de lande, hvor vi konkurrerer, og anvendelse af dem for alle vores sektorer vil fremskynde vores kvalificerede vækstmål. Det er vigtigt, at det fortsætter.” sagde.

Anmodningsindsamlingsprocessen for 'Logistikcenteret' begynder

Burkay udtrykte, at Bursa også har brug for centre med hensyn til logistik, og fortsatte: "Lagerområder efterlyses i mange OIZ'er og industrizoner. Opbevaringsarealer bør oprettes i områder med forbindelse til bestemte veje. Vores logistikråd er inkluderet i vores afdelings sektorstruktur. Dette råd vil starte processen med at indsamle forespørgsler fra vores logistikvirksomheder om etablering af et 'logistikcenter'. Det er helt nødvendigt at producere områder, som virksomhederne har brug for.”

"Sektordiversitet og produktionskraft er vigtige"

Burkay sagde, at byer, der diversificerer deres sektorer, lettere overvinder kriseperioderne, "Producerende byer er altid stærkere. Det viste kriserne os. Jeg taler om reel produktion, ikke kontraktfremstilling. Sammenlignet med nogle provinser har vi halvt så mange investeringsområder, men vi eksporterer dobbelt så meget. Det skyldes udelukkende vores eksportværdi pr. kilogram. Bursas eksportværdi pr. kilogram er 4.5 dollars. Det er mere end 3 gange landsgennemsnittet. Hvis der er et sådant potentiale i Bursa, skal det udvikles.” lavet sin vurdering.

"Sammentrækningen i den globale økonomi vil være begrænset"

BTSO-forsamlingspræsident Ali Uğur udtalte, at på trods af de stigende globale risici og undertrykt økonomisk aktivitet i det sidste år, har den tyrkiske økonomi vist en højere vækst end mange andre lande og sagde: "Vi ønsker at gøre en stærk start på det nye århundrede af vores Republik i økonomi. Forventningerne til den globale økonomi, især EU og den amerikanske økonomi, for 2023 indikerer, at nedgangen vil være mere begrænset end forventet på kort sigt. Denne situation vil afspejle positivt på vores eksport, beskæftigelse og investeringer. Vi er et af de lande med det højeste vækstpotentiale med vores befolkningsstruktur, produktionskapacitet og strategiske placering. Som forretningsverdenen i Bursa vil vi fortsætte med at opnå betydelige og store resultater for vores sektorer, vores by og vores land." sagde.

Günceleme: 01/02/2023 17:32

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*