Sæson startede på Akdağ Vintersports- og Skicenter

Sæson startede på Akdag Vintersport og Skicenter
Sæson startede på Akdağ Vintersports- og Skicenter

Snesæsonen er startet i Akdağ Winter Sports and Ski Center, moderniseret af Samsun Metropolitan Municipality inden for rammerne af turismeinvesteringer. Centret, der ligger i en højde af 788, blev hvidt af snefald. Mange borgere, unge og gamle, som benyttede sig af, at skolerne holdt ferie, tog til Akdağ Vintersports- og Skicenter og nød sneen. Præsident Mustafa Demir udtalte, at Ladik-distriktet har en særlig betydning for Samsun, som er en smuk by på alle årstider, og understregede, at investeringer i turisme vil fortsætte.

I Samsun, en af ​​de få byer med et fire-sæsons turismepotentiale, blev vintersæsonen aktiv, da lufttemperaturen vendte tilbage til sæsonbestemte normaler. Akdağ Vintersports- og Skicenter, som blev rejst til sæsonen, efter at skiløjperne og faciliteterne var blevet renoveret med arbejdet fra Maskinforsynings-, Vedligeholdelses- og Reparationsafdelingen, sammen med den 900 meter lange stolelift, begyndte at være vært for skielskere.

“STUDERENDE BESØGTE INDEN FOR UNGDOMSBEVÆGELSEN”

Skisportsstedet i Ladik-distriktet, en af ​​Sortehavsregionens vigtige adresser inden for vinterturisme, er igen oversvømmet af adrenalinentusiaster. Mens den tætte tåge, som har været effektiv siden weekenden, mindsker sigtbarheden, nyder skielskere det hvide dække. Medlemmer af Metropolitan Municipality Youth Movement, som kommer til Akdağ med bus, danser og danser under sneen, akkompagneret af musik.

Elever, der gør deres skoleferie til en mulighed, nyder at stå på skøjter med deres forældre på slæder og snowboards i Akdağ, som de foretrækker til underholdning. Farverige scener opleves også i Akdağ Vintersports- og Skicenter, hvor unge mennesker synger og danser. Dagens træthed lindres med pølse, brød og te i anlæggets cafeteria.

'JEG VENTEDE PÅ SNØ I LÆNGE TID'

10-årige Asya Tiryaki, en af ​​eleverne, der havde det sjovt i Akdağ, sagde: "Vejret er smukt. Mine fætre var på ferie uden for byen. Jeg har længe ventet på, at det skulle sne i Ladik. Jeg var meget glad, da det sneede, og vi kom til Akdağ sammen. Sådan tilbringer vi vores ferie. Slædekørsel er meget sjovt,” sagde han. Eleven i 3. klasse, Elif Çeyan, udtalte, at hun var meget glad for at komme til Akdağ, og at hun ventede på, at sneen skulle komme.” Det er en meget god følelse for os at opleve glæden ved at slæde. Dette sted er smukt. Det er godt, at vi kom«. Ela Sultan Öngüç sagde, at hun har planlagt at komme til Akdağ, når det sner i lang tid, "Jeg kom med min far, min bror og børnene af min mors venner. Vi bliver her i 1-2 dage og vender så hjem,” sagde han. Hüseyin Sancı, som kom til Akdağ vintersports- og skicenter for at nyde sneen, sagde: "Da vi hørte, at det snede, ville vi straks komme til Akdağ med mine børn. Jeg havde ikke forventet, at det ville være så overfyldt, men det var ret overfyldt. Vejret er lidt tåget, men stadig smukt. Vi hygger os. Det hvide cover får dig til at glemme kulden og giver dig ro i sindet. Jeg inviterer dem, der ønsker at stå på ski til Akdağ.”

Samsun Metropolitan Municipalitys borgmester Mustafa Demir udtalte på den anden side, at Ladik-distriktet har en særlig betydning for Samsun, en smuk by på alle årstider, og understregede, at investeringerne i turisme vil fortsætte. Med hensyn til sundhed og sikkerhed for de borgere, der vil besøge Akdağ Vintersports- og Skicenter, har Samsun Governorship gjort det obligatorisk at bære hjelme i henhold til den provinsielle koordinationsbeslutning. Inden for rammerne af den beslutning, som guvernørskabet har truffet, vil skielskere nu tage deres hjelme med.

Günceleme: 01/02/2023 16:58

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*