Resumé: Konyaspor 2-1 Galatasaray kamp højdepunkter og mål link

Sammendrag Konyaspor Galatasaray kampoversigt og mål se link

Galatasaray afsluttede deres 26-kampe ubesejrede række i den 14. uge af Superligaen ved at tabe 2-1 mod Konyaspor. I kampen, hvor Galatasaray bragte sig foran i det 31. minut med Milot Rashica i første halvleg, vandt hjemmeholdet Konyaspor kampen 2-1 med mål af Soner Dikmen og Oğulcan Ülgün i anden halvleg og fik 3 point. Fans kan se det fulde resumé, mål og vigtige øjeblikke af Konyaspor-Galatasaray-kampen på Bein Sports hjemmeside.

Galatasaray mødte Konyaspor på udebane i den 26. uge af Süper Lig Spor Toto. Holdet var vært for Konya Metropolitan Municipality Stadium og vandt med en score på 2-1.

Galatasaray tog føringen med Milot Rashica i det 31. minut, mens Konyaspor modsvarede dette mål med Soner Dikmen i det 62. minut. Konyaspor, der scorede endnu et mål med Oğulcan Ülgün i overtiden, vandt kampen 2-1.

Berkan Kutlu, der startede kampen i de første 11 i Galatasaray, blev suspenderet i det 35. minut ved at modtage et gult kort. Berkan Kutlu kan ikke spille mod Adana Demirspor i næste uge.

Efter dette resultat sluttede Galatasarays 14. sejrsrække i ligaen.

Galatasaray fik 60 point med dette resultat. Konyaspor steg til 34 point.

Galatasaray skal møde Adana Demirspor i ligaen i næste uge. Konyaspor vil gå til Ümraniyespor.

Konyaspor 2-1 Galatasaray kampoversigt og vigtige øjeblikke af kampen

90+3 MÅL | Konyaspor bragte sig foran 2-1 med målet fra Oğulcan Ülgün. Oğulcan, der mødte bolden foran med Bruno Paz' aflevering, sendte bolden i nettet med et hårdt og blødt slag.

88′ Konyaspors mål mod Endri Çekici tælles ikke som offside. Endri Çekici modtog et gult kort for at tage sin trøje af efter dette mål.

77 Nicolo Zaniolo skyder udenfor straffesparksfeltet, Sehic tager hjørnet i sidste øjeblik.

76′ Mahir ramte bolden bagfra stolpen sendt bagerst i forsvaret. Ballonen fløj væk.

71′ Milot Rashicas bold i nettet blev annulleret på grund af offside.

70 forlod Rashica til Icardi. Icardi fik ikke det skud, han ønskede.

70′ Francisco Calvo får det gule kort for et frispark på Icardi.

68′ I Konyaspors hurtige angreb forsøgte Marlos at kaste bolden til Diouf i det tomme felt, men Kaan Ayhan gav kritisk indgreb.

62′ MÅL | Konyaspor udlignede med Soner Dikmens mål. Soner havde meget god kontrol over bolden, som Bruno Paz tog væk fra jorden. Skuddet, han lavede med højre fod, ramte også Muslera og gik i nettet.

61′ Sacha Boey får det gule kort for at begå fejl ved Marlos.

60′ Icardi ramte den fjerneste stolpe, og Sergio Oliveira gik ind i straffesparksfeltet. Læderrejsen er kommet til hovedet.

57′ Abdulkerim greb ind i bolden, som Calvo drejede inde i straffesparksfeltet. Muslera reddede bolden mod mål i sidste øjeblik.

54′ Mame Dioufs mål i Konyaspor blev annulleret på grund af offside.

51′ Icardi kan ikke røre bolden, som Leo Dubois har taget væk fra venstre flanke. Så blev offsideflaget hejst.

43′ Sacha Boey sender bolden til straffesparksfeltet fra højre og header mod mål. Under Sehics kontrol ramte bolden sidenettene.

37 Endnu et gult til Icardi! Den argentinske stjerne modtog et gult kort efter at have begået en fejl mod Adil på midtbanen.

36′ Berkan Kutlu får et gult kort for en fejl, han begik mod sin modstander på midtbanen. Berkan Kutlu blev suspenderet med et gult kort. Young er fraværende fra Adana Demirspor-kampen.

31′ MÅL | Galatasaray tog en 1-0-føring med Milot Rashicas mål. I Galatasarays hurtige angreb så Kerem Rashica foran. Kosovo-spilleren sendte bolden i nettet med et blødt spark med venstre fod.

29′ Icardi så Boey rulle bagfra. Boey skød diagonalt. Målmand Sehiç tog bolden fra hjørnet.

21' Francisco Calvos skud af Alejandro Pozuelo skyder ind i straffesparksfeltet. Bolden gik over hovedet.

18′ Milot Rashica sender bolden bagerst i forsvaret, og Icardi sender bolden i nettet med et indlæg. Bolden forblev i målmand Sehic.

13′ Marlos Morenos bue rammer forsvaret og går mod Muslera.

Muhammet Demir møder bolden fra højre fløj ved 5′ Abdulkerim. Han ville overlade det til Mahir Emreli, som var i straffesparksfeltet, men Dubois greb ind.

3′ Mahir Emreli steg ned fra bagerste række fra højre og drejede den ud. På forsvaret, et kritisk svar fra Dubois.

1′ kamp startede med Zorbay Küçüks signal.

Se Konyaspor Galatasaray Highlights Youtube Link til Bein Sports Konya GS kamp se oversigt. Hvad er resultatet af Konyaspor Galatasaray-kampen? Hvad tid er Konyaspor Galatasaray-kampen? Hvem scorede mål i Konyaspor Galatasaray-kampen? Konyaspor Galatasaray ur oversigt youtube, Se Konya Galatasaray kampresumé bein sport, lig tv Konyaspor se Galatasaray resumé, se Konyaspor kampresumé, Hvem scorede målene i Konyaspor Galatasaray kamp? Hvor lang er Konyaspor Galatasaray-kampen?, Se Konyaspor-mål, se sammendraget af Galatasaray-kampen, se oversigten, se sporten Se Galatasaray-kampen, Hvem scorede Konyaspors mål?, Hvem scorede Galatasarays mål?, Se Galatasaray-målene