Videooptagelser nu i skyen med næste generations løsninger

Videooptagelser nu i skyen med næste generations løsninger
Videooptagelser nu i skyen med næste generations løsninger

Med den nye generation af cloud-videoovervågningsløsning overgår kontrollen til brugeren. Mens omkostningerne til optagesystemet reduceres, gør videoanalysefunktionerne, der følger med kameraerne, det muligt for institutioner at gribe ind med det samme.

Sikkerheds- og business intelligence-leder Securitas Technologys cloud-administrerede, næste generations videoovervågningsløsning tilbyder flere funktioner med lavere driftsomkostninger. Takket være løsningen overføres det lokale kamerabillede sikkert over internettet og gemmes. Selvom det er muligt at få adgang til arkiverede billeder til enhver tid og fra et hvilket som helst sted, selvom registreringerne inde i virksomheden er beskadiget eller tabt, er det muligt at få adgang til registreringerne uden problemer på grund af den fuldt sikre struktur, der tilbydes af cloud-arkitekturen. Med den nye generationsløsning kan eksisterende, men forskellige mærker af kameraer i miljøet, udover Avigilon Alta (AVA)-mærkekameraerne, som Securitas Technology tilbyder til det tyrkiske marked, også inkluderes i skystrukturen.

Kameraerne, som samles på få minutter, indgår i skystrukturen via den gratis mobilapplikation. Slutbrugeren kan få adgang til enhederne via mobil eller webapplikation ved at vælge en af ​​de 36-måneders og 60-måneders månedlige servicemuligheder. I løsningen, som omfatter en standard 30 dages registreringsservice i månedlige servicemuligheder, kan registreringsperioden forlænges op til 4 måneder, hvis det ønskes.

Optagelserne gemmes både på hukommelseskortet på kameraet og på skysystemet. I tilfælde af et problem med internetadgang fortsætter den således med at optage til hukommelseskortet på systemet og giver uafbrudt service.

Øjeblikkelig alarmovervågning via mobilapplikation med videoanalysefunktion

En af de vigtigste fordele ved den nye generations løsning er den medfølgende videoanalyse. Videoanalysescenarier, hvor brugeren ønsker, at en alarm skal opstå, kan sættes op, og smart alarmmeddelelse kan modtages via mobilapplikationen. Tidligere eller live billeder af begivenheden kan ses. For eksempel; Med analyse af grænseovertrædelser og omvandrende analyser om miljøsikkerhed gør det det muligt at sikre anlægssikkerhed, før en uønsket hændelse indtræffer. Problemet kan løses, uden at brugeren behøver at gå til lokationen.

Derudover giver det medarbejdere og besøgende mulighed for at få mere effektivitet ud af parkeringspladserne ved at lave en analyse af tomme bilparkeringspladser på parkeringspladsen. Med lyddetektionssensoren på den valgte kameramodel kan den registrere pludselig støj i anlægget og forhindre en uønsket hændelse. Et andet eksempel er at bruge et udendørskamera til at registrere nummerpladen på et køretøj, der kører ind i et anlæg og overvåge køretøjets indkørsel i anlægget med integrerede skybaserede adgangskontrolsystemer. Desuden giver alle disse advarsler og alarmer dig mulighed for øjeblikkeligt at se og informere om begivenheden, takket være programmet, der installeres gratis på mobiltelefonen.

Det øger driftseffektiviteten i butikkerne med detailanalyse. Løsningen er at lave heatmap, folk tæller, demografisk analyse på kameraet. For eksempel; Den kan analysere kundetætheden i detailbutikken, og rapportere hvilke hylder i butikken, der frekventeres af kunderne med temperaturanalyse. Takket være den detaljerede søgefunktion på systemet kan detaljerede analyserapporter (såsom køn, tøjfarve) af folk, der går rundt i butikken i løbet af dagen, fås fra retrospektive optegnelser.

Cloud-videoovervågning tilbyder den ideelle løsning til spredte strukturer, der har brug for videoanalyse. Løsningen bruges i mange projekter såsom detailhandel, luksusboliger og produktionsfaciliteter.

Günceleme: 25/05/2023 14:00

Lignende annoncer