TCDD's jernbanesikkerhedsautorisationscertifikat fornyet

TCDD's sikkerhedsgodkendelsescertifikat fornyet
TCDD's sikkerhedsgodkendelsescertifikat fornyet

Turkish State Railways (TCDD), som har gjort sikkerhed til den grundlæggende filosofi i jernbanedrift, fortsætter med at tage skridt i denne retning. General Directorate of Transport Services Regulation (UHDGM) registrerede sine aktiviteter på Safety Management System (EYS) og fornyede TCDD's jernbanesikkerhedsautorisationscertifikat.

UHDGM General Manager Murat Baştor overrakte "Sikkerhedsautorisationscertifikatet" til TCDD General Manager Hasan Pezük med en ceremoni. General Manager Pezük talte ved certifikatuddelingsceremonien: "Vi har vedtaget det grundlæggende princip om at sprede sikkerhedskulturen og gøre det til en adfærd. Som et resultat af den evaluering, der er foretaget inden for rammerne af national lovgivning, er vores virksomheds succes blevet registreret. Jeg vil gerne takke alle vores jernbanefolk, som tilføjer værdi til vores institution ved at gøre sikkerhed til en livsfilosofi." brugte sætningerne.

TCDD; Inden for alle emner såsom fastlæggelse af sikkerhedspolitik, fastlæggelse af sikkerhedsmål, fastlæggelse af sikkerhedsstandarder og -processer, sikkerhedsrisikostyring, personalekvalificering og uddannelse, informationskommunikation, dokumentationsstyring, udarbejdelse af nødhandlingsplaner, fastlæggelse af ulykkes-/hændelsesundersøgelsesmetoder , interne audits af sikkerhedsledelsessystem Inden for rammerne af national lovgivning blev det anset for tilstrækkeligt af UHDGM og fornyede sit sikkerhedsgodkendelsesdokument for 5 år som jernbaneinfrastrukturoperatør.

Günceleme: 24/05/2023 10:05

Lignende annoncer