Tyrkisk forsvarsindustri deltager i 'LIMA 2023' med 18 virksomheder

Tyrkisk forsvarsindustri deltager i 'LIMA' med virksomheden
Tyrkisk forsvarsindustri deltager i 'LIMA 2023' med 18 virksomheder

Tyrkiet vil deltage i "LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair", som afholdes hvert andet år med 18 tyrkiske forsvarsindustrivirksomheder.

LIMA (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition) afholdes på Langkawi-øen Malaysia mellem 23.-27. maj 2023.

LIMA (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition), som afholdes for sekstende gang i år, støttet af det malaysiske forsvarsministerium og det malaysiske transportministerium, er en af ​​de største forsvarsudstillinger i Asien og Stillehavsområdet.

Tyrkiet deltager for anden gang i LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair, som afholdes hvert andet år, hvoraf den første blev afholdt i 1991.

Tyrkiet vil deltage i LİMA 2023 med atten tyrkiske forsvarsindustrivirksomheder sammen med "det tyrkiske præsidentskab for forsvarsindustriens præsidentskab" (SSB) og "Turkish Defence and Aviation Industry Exporters' Association" (SSI).

 1. ASELSAN
 2. asphaltenindhold
 3. DEARSAN
 4. DESAN
 5. HAVELSAN
 6. SLOTSFORM
 7. KOÇ FORSVAR
 8. METEKSAN
 9. MILSOFT
 10. MKE
 11. ROKETSAN
 12. STADIG
 13. STM
 14. TAIS
 15. TEU
 16. TAI
 17. TIMSAN
 18. TITRA

Under messen vil pansrede køretøjsplatforme, bemandede/ubemandede forskellige land- og luftfartøjer, flådesystemer, våbensystemer, elektroniske systemer, ammunition, simulatorer, logistikstøtteprodukter og forsvarstjenester produceret af tyrkiske forsvarsindustrivirksomheder blive promoveret og præsenteret.

Inden for rammerne af LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair, sigter det mod at udvikle og uddybe samarbejdspotentialet gennem nye projekter mellem forskellige lande, der deltager i messen, og tyrkiske forsvarsindustrivirksomheder.

Günceleme: 25/05/2023 14:46

Lignende annoncer