Tyrkiet Endurance Championship blev afholdt

Organiseret af det tyrkiske rideforbund og Isparta Equestrian Sports Club, blev de 6. nationale tyrkiske mesterskaber i ridesport afholdt i Bozanönü og Senirce. Guvernør Ömer Seymenoğlu blev ledsaget af Isparta University of Applied Sciences rektor Prof. Dr. İbrahim Diler fulgte konkurrencerne tæt med TCDD 7. Regional Manager Adem Sivri og gav priserne til de atleter, der placerede sig på ranglisten. 50 ryttere fra forskellige provinser deltog i mesterskabet.

I løbet, som blev afholdt i 4 kategorier, blev kategorien ADG (50 km) afholdt på vegne af TCDD. 7. Regionschef Adem Sivri overrakte TCDD-pokalen ved prisoverrækkelsen, der blev afholdt på Bozanönü Station-området. Vinderen af ​​TCDD-løbet, Özge Savaş, atlet fra Isparta Equestrian Sports Club med base i Bozanönü stationsområdet, blev 1 km Tyrkiet Champion med 50. pladsen.