Alle vil mærke udviklingen af ​​Tekkeköy

Alle vil mærke udviklingen i Tekkeköy: Borgmester i Samsun Metropolitan Kommune Yusuf Ziya Yılmaz lavede det 9. besøg i Tekkeköy.
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen Tekkeköy İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte partililer katıldı.
Borgmester Yilmaz understregede i sin tale på møder og middagsmøder, at tjenesterne vil blive gjort hurtigere og mere effektivt i den nye proces. Udstillings- og kongrescenter, Food OSB og logistik park samt stadion og projektaktiviteterne Metrobus at bryde den vil accelerere yderligere transformationen og udviklingsprocessen i Tekkekoy understregede formand, Yilmaz bemærkes, at mere udtalt for nylig, investering i bydelen af ​​strategisk betydning for byen Tekkekoy.
Præsident Yusuf Ziya Yilmaz, rost af investeringen i Tekkekoy, distriktet AK-partiet sagde, at det var obligatorisk at få forståelsen af ​​kommunen. I 2019 proces, der fører Tekkekoy situation, hvor befolkningen i distriktet til formanden Yilmaz udtalte, der passer dig, '' Tekkekoy nu komme ud med et nyt billede fra landsbyen urbane transformation områder, bør branchen opnår nu en moderne by med investering udsigt. Vi har haft en masse indsats om det. Tekkeköy skulle udvikles meget tidligere i dag. Derefter skal vi give vores distrikt forskellige kommuners forståelse. Vi bør også bringe vores tjenester til vores distrikter gennem samarbejde. Vi er klar. Hvis du er klar, skal du fortælle os, hvad vi vil gøre for Tekkeköy i processen, der fører til 2019 ved at gå i dør til dør. Vi kan omdanne Tekkeköy til en moderne og udviklet by. ''
METROBUS VIL ÅBNE UFKÖY'S
Samsun til at åbne lidt på den øst-vestlig retning, forlængelse, som arbejder på at forme præsident Yusuf Ziya Yilmaz, fortsatte han sine ord: "En af de vigtigste indikatorer også forbedrer transport forstyrrelser, der går væk. Tekkekoy skinnesystemer, men ikke før vi begyndte at arbejde for at opbygge et system som det Metrobus eller en lavere udgave af trolley skinnesystemer hurtigt fortsætter. 35 tusinde mennesker i Tekkeköy stadion arbejde, 2014 slutter i slutningen. 2014 vil ende med de tilsvarende frister i dette stadion på samme tid, vi korrigere en masse transit system til det øst for Samsun, vi sigter mod at afslutte den måde vi planlagt at tage form af en favorabel service vej. Dette er en meget vigtig investering. Området åbner en ny horisont og vil bringe synet. ''
Præsident Yilmaz, der besøgte centrum af byens centrum senere, kom distriktets Yayla Geriş, Seymenler og Sarıyurt landsbyer sammen med hovedet og borgerne.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer