Kom på sporvognen også få skulpturen

Uanset om det er en sporvogn eller en statue: Izmit har været kendt som en 'by, gennem hvilken et tog passerer' i årevis. I Izmit gik over et århundrede landtog og godstog. Da toget brød sammen i Izmit, eller når vognene var for lange, ville planovergange forblive lukkede, køretøjer og fodgængere stressede. Toget kørte gennem byen for mange år siden, men nu går trikken tilbage.
I moderne europæiske byer er sporvogn et uundværligt transportmiddel. Det europæiske samfund, som har været i stand til at bevare sit historiske stof i århundreder og har set på statuerne i byens pladser, fortjener ros i denne henseende.
For mange år siden havde Izmit et slogan :: Izmit, den europæiske by ”
Trikken på vej til den europæiske by Izmit er også en figur. I vores by er der dog vigtige mangler i navnet på kultur og kunst.
3 'historie går tilbage til tusind år, og der er endnu ingen statue i byens pladser. I europæiske lande kan du dog støde på en statue pr. Trin. Desuden er disse skulpturer ikke sorte med sprøjtemaling, de ligner offentlighedens øjne, statuerne er beskyttede kor
Izmit, der engang husede det romerske imperium, har tre storslåede statuer, der har overlevet til i dag. Hvor gør de? I Izmit Museum biri En af dem er naturligvis statuen af ​​Hercules og de andre er sæsonbestemte statuer ...
Herakles i græsk mytologi, Hercules i romersk mytologi, søn af Zeus og Alkmene, datter af den mykenske konge. Zeus, der forelsker sig i kvinden, nærmer sig hende som sin mand. Når han indså, at Herakles var Zeus barn, kæmpede Hera konstant med hende og forårsagede hendes død. Herakles har haft en guddommelig kraft siden den dag, den blev født. Når hun dræber to giftige slanger sendt af Hera, er hun kun et par dage gammel.
Herakles er meget trænet. Hans bedste arbejde er at skyde pile, ride og kæmpe. I en alder af 18 dræbte han det berømte monster, der boede i Kitharions skove. Han blev belønnet med Megara, datter af Thebai-kongen. Denne pige havde tre sønner. Hera blev involveret og bragte Herakles til vanvittighed, og Herakles dræbte sin egen kone og børn. Han måtte gå i tjeneste hos den mykenske konge og gøre, hvad han ville for at slippe af med sine forbrydelser. Den 12, som kongen havde Herakles, kaldes Herakles 12-mission eller arbejde i mytologi. Også kendt som en meget stærk karakter.
Lad os komme til Herakles, Hercules '
Grundlagt af kong Nicomedes i 262 fvt og på vegne af stifterkongen
Det hellenistiske rige, Det store romerske imperium, det byzantinske imperium og det osmanniske imperium efterlod vigtige spor i Izmit, der fik navnet Nicomedia, og den gamle Izmit var endda hovedstad i de romerske og hellenistiske perioder.
Ifølge historikeren Walter Ruge blev der afholdt store festligheder i Izmit i 238 til ære for 500 året for oprettelsen af ​​byen, og mønter (gamle mønter), der skildrede Izmits grundlegende blev undertrykt.
Som huskes, f.Kr. I 262 blev byen Astakoz, der blev grundlagt i dagens Basiskele og Seymen-regioner, fortolket som guderne krævede oprettelse af en ny by, når ørnen flyver til bakkerne i Izmit under et kirkelig ritual, hvor ørnen flyver offeret. gav.
500 for denne begivenhed. Mønterne dateret MS 238, der blev udstedt til ære for årets år, skildrer ørnen, orakel og kong Nicomedes og respekteres. Da disse mønter blev presset, var Maksimianus den romerske kejser ...
2014 er 2276 året for oprettelsen af ​​Izmit ...
Izmit og dets omgivelser, der går tusinder af år tilbage, er et af de vigtigste antikke steder i verden med deres uvurderlige historiske skatte. Hvis du grave landet i Izmit, springer historien ud. I tidligere år blev den gigantiske Hercules-statue fra grundudgravningen dumpet. Denne begivenhed, som vores avis afslørede, har været et vigtigt eksempel på journalistik med hensyn til at vise, at der stadig ikke er nogen bevidsthed om historie i Izmit, og at denne bys kulturarv kan kasseres hensynsløst. Bagefter blev han omgivet af en statue af Hercules, og han blev holdt i haven på jagthytten i et stykke tid og derefter placeret i museets indgang med åbningen af ​​Izmit arkæologi og etnografimuseum.
Det er sikkert, at der er taget meget vigtige initiativer i de senere år for at have Izitits historiske fortid og overføre vores kulturarv til kommende generationer. F.eks. Udfører Metropolitan og Izmit kommuner meget vigtige arbejde med dette spørgsmål. Gendannelser af vigtige værker udføres, og kommunerne påtager sig de værker, som Kulturministeriet skal gøre.
For mange år siden var der en serie kaldet tek The Ghost i Museum da på sort-hvid tv-kanal. Da vi med spænding så spøgelset på Louvre-museet i Frankrig, så vi, hvad et museum betød for første gang med vores børns hjerter.
Izmit-børn er meget heldige i dag. Der er mange museer i vores provins.
Men vi har alle en pligt. At tage børn på museer bør være forældres, læreres, kommuners og alle os pligt.
Izmit Ethnography and Archaeology Museum er i fremragende stand. Værdifulde historiske artefakter udstilles. Du kan gå der bare for at se den gigantiske statue af Hercules. Desværre er der meget få besøgende azVær den første til at kommentere

Yorumlar