Asfalterende veje til Pınarçaya

Asfalterede veje til Pınarç: Videnskabsministeriets teams i Kapaklı Tekirdağs kommun arbejder på asfaltvejen til de eksisterende gader, der fører til Pınarça-kvarteret.
Pınarça kvarter gader, fortov renovering og påfyldning arbejder afsluttet gaderne i Videnskabsministeriet afdelingen hold, nu asfalt vejbygningsarbejde begyndte. Borgmester İrfan Mandalı sagde, lam Vi startede forædling renovering og påfyldning arbejder på gaden fører til vores kvarter i Pınarça lige efter vi var forbundet til Kapaklı. Efter færdiggørelsen af ​​disse værker startede vi vores asfaltvejskonstruktioner. "
Borgmester İrfan Mandalı sagde: "Som vi lovede, vil vi ikke forlade asfalterede gader eller gader. Vi fortsætter vores tjenester i fuld gang. For en mere moderne og moderne Kapakli gør fremtiden for vores bydel vores bedste. Kul

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar