Udviklingsplaner for Antalya West Ring Road blev accepteret

Antalya West Ring Road s planlægning planer accepteret: Antalya Metropolitan Municipality Council, West Ring Road's 5 tusind og 25 tusind skala master planer er blevet accepteret. Ifølge de accepterede planer åbnes 800-hektarområdet på de to sider af tusind 160-metersektionen mellem Karaman-floden og Çandır-floden, som ikke kunne gennemføres på grund af private ejendomme. Planerne dækker imidlertid ikke jernbanen, der planlægges at passere gennem regionen.
Antalya Metropolitan Municipalitys novembermøde blev afholdt i konferencelokalet i Antalya Water and Wastewater Administration (ASAT). Efter afstemningen kan parlamentet, dagsordensposten ikke bestås, oppositionen var diskussionsområdet mellem AK-partiet. Løbende diskussioner med gensidige løfter varede 1 timer 40 minutter. Diskussionen af ​​de øvrige punkter på dagsordenen udover afstemning blev afsluttet i 1 minutter på 30 timer. Mange dagsordensvarer blev læst og accepteret kollektivt, da de blev henvist fra de relevante provisioner.
Blandt artiklerne vedtaget af forsamlingen var 5 tusind og 25 tusind skala master planer for den vestlige ringvej. 12'nci og 13'inci-dagsordenen under mødet for møderens formand under mødet i Antalya Metropolitan Mayor Menderes Turel Ahmet Büyükakça'ya, der forlod hallen og forlod hallen. Borgmester Konyaalti Muhittin Böcek tog ordet og sagde, jeg kunne ikke fortælle Menderes Türel at komme ud på et så vigtigt spørgsmål. Er der tøven, noget vi ikke ved? S spurgte han.
På trods af gruppebeslutningen deltog nogle CHP-medlemmer ikke i artiklernes afstemning. MHP'li Irfan Yilmaz med spørgsmålet om planerne viste regionen sig for at dække den planlagte jernbane. 1,8 kilometerlange vej på begge sider af 160 hektarområdet planlægger at zoning MHP'li Irfan Yilmaz blev afholdt, men regerings- og oppositionspartiet blev accepteret ved flertalsafstemning.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar