Mehmet Hamdi Yıldırım blev udnævnt til generaldirektoratet for TCDD

Mehmet Hamdi Yildirim
Mehmet Hamdi Yildirim

Mehmet Hamdi YILDIRIM, direktør for minesager, overtog pligten som generaldirektør for TCDD, som Süleyman KARAMAN efterlod for hans kandidatur som stedfortræder.

Mehmet Hamdi Yıldırım, der er landsmand for ministeren for transport, maritime anliggender og kommunikation, Lütfü Elvan, var general manager for minesager siden 26. marts 2008.

HVEM ER MEHMET HAMDİ YILDIRIM?

Han blev født i Konya i 1965. I 1990 dimitterede han fra Mellemøsten Tekniske Universitet, Det Økonomiske Fakultet og Administrationsvidenskab, Institut for Statskundskab og Offentlig Administration. I 1993 Selcuk University, Institut for Samfundsvidenskab, Privatisering Afdelingen for Offentlig Administration; Han afsluttede kandidatuddannelsen om metoder og sagen om Tyrkiet. Samme år startede Ankara University Fakultet for Statskundskab (SBF) Institut for Samfundsvidenskab, Institut for Offentlig Administration og Statskundskab, doktorgradsprogrammet i ledelsesvidenskab. Han lavede en afhandling om offentlige tjenester og privatiseringsproblemer med hensyn til indsnævring af omfanget af offentlig administration og en undersøgelse af virkningerne af organisatoriske fornyelsesfaktorer, miljøsituationer og strukturelle faktorer på organisatorisk innovation.

Han begyndte sin karriere i Tyrkiet Generaldirektoratet for Sukkerfabrikker. National Productivity Center (MPM) TÜRK ŞEKER A.Ş. Han fungerede som kommissionsmedlem og gruppepræsident i Reorganiseringsprojektet.

Han arbejdede som forskningsassistent ved Yüzüncü Yıl Universitet, Ankara Universitet, Det Politiske Fakultet og Kırıkkale Universitet, Det Økonomiske og Administrative Fakultet.

Mellem 1996 og 2003 var han chefkonsulent for ministeriet med ansvar for minedrift, medlem af bestyrelsen for ETİ HOLDİNG (Mining) og vicegeneraldirektør. I denne periode, omstruktureringsprojekter inden for minesektoren, etablering af minedepartementet, omstrukturering af ETİ HOLDİNG og MTA, Seydişehir kapacitet til forøgelse og fornyelse af aluminiumsfacilitet, realisering af investeringer i TRONA og BOR-miner, Zonguldak Basin Development Project, TTK Rehabilitation Project, Forberedelse af ny minelov og geotermisk lov, øst- og sydøstmineprojekt mv. Han udførte sit arbejde.

Han fungerede som rådgiver for den tyrkiske Grand National Assembly (TBMM) og som generalkoordinator, bestyrelsesformand og leder af institutionel og omstrukturering hos forskellige private virksomheder.

2003 - Mellem årene 2008 fungerede han som rådgiver for ministeren for energi og naturressourcer, Eti Maden İşletmeleri Eti Zeolit ​​Kimya Sanayi A.Ş. Assistent General Manager, ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİ A.Ş. Han fungerede som næstformand for bestyrelsen og bestyrelsesmedlem i ETİMINE SA (Luxembourg).

Han fungerede som medlem af bestyrelsen i Eti Mine Works General Manager Consultancy, Savings Deposit Insurance Fund (SDIF), Toprak Holding og Toprak İnşaat AŞ.

26 I marts 2008 blev han udnævnt til General Manager of Mining Affairs.

Mehmet Hamdi Yıldırım er gift med tre børn og taler engelsk og russisk.

Armin

sohbet

2 Kommentarer

  1. Hvorfor er den udnævnte generaldirektør, hans assistenter, bestyrelsesmedlemmer og nogle afdelingschefer altid udefra. Tildeling af uuddannede institutioner beskadiger ikke institutionen. Medarbejderne forhindres i at stige. .. Denne ansøgning svækker institutionen, sænker effektiviteten, reducerer medarbejderen, institutionen mister ry.

  2. Jeg er enig med mahmut demirkolllu ... er der ikke en kvalificeret og ekspert person i institutionen?

Yorumlar