Sommerskiløb kommer til Çambaşı Plateau i 2 højder

Sommerskiløb kommer til Çambaşı Plateau med en højde på 2 højder: Mens ORDUs skicenter arbejder på Çambaşı Plateau i 2 højder fortsætter om vinteren, er et projekt under forberedelse til "Sommerskiløb".


Yener Kaya, borgmester i Kabadüz-distriktet i Ordu, erklærede, at opførelsen af ​​skicentret i Çambaşı Plateau i 2 højder ved Ordu Metropolitan Municipality fortsætter. Om at de forbereder et "Sommerskiløb" -projekt med Metropolitan Kommune til skiløb i sommersæsonen på platået, sagde Yener Kaya, at de inden for projektets omfang besøgte fabrikken, der producerer 'sommerski' i den østrigske by Salzbur og modtog oplysninger om fremstilling fra myndighederne.

Kaya erklærede, at med realiseringen af ​​projektet 'sommerskiløb', der er udarbejdet med Ordu Metropolitan Kommune, kan man stå på ski på Çambaşı-plateauet i 12 måneder af året, "Vi lavede en studietur til Østrig vedrørende projektet. Vi fik detaljerede oplysninger fra myndighederne ved at mødes med firmaet, der fremstiller sommerskiløb. Jeg håber, vi vil gennemføre projektet 'sommerskiløb' på vores Çambaşı-plateau, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer