Hüseyin Keskin, 3. lufthavnen vil være passagervenlig

Hüseyin Keskin, 3. Lufthavnen vil være passagerervenlig: Istanbul nye lufthavn er begyndt at åbne sine døre for luftfartsselskaber inden for rammerne af forberedende arbejde.
Istanbul nye lufthavn, der får titlen "den største lufthavn lavet fra bunden", når den tages i brug, er begyndt at åbne sine døre for luftfartsselskaber inden for rammerne af forberedende arbejder. Med andre ord forfremmes der for virksomheder, der bruger den nye lufthavn, og kravene indsamles. Hüseyin Keskin, administrerende direktør for İGA Airport Operations, der arbejder hårdt for at sætte lufthavnen i brug i 2018, afgav en erklæring til Habertürk for første gang og sagde, at den nye lufthavn vil være passagerervenlig og vil give en unik oplevelse til alle, der modtager service.
Jeg talte med Keskin, der for nylig blev udnævnt til formand for eksekutivkomiteen, som kan betragtes som en kort beskrivelse af den seneste status for den nye lufthavn, udstyr, teknologi og driftsmetoder i terminalerne, der henvender sig til passagerer og flyselskaber. Vores samtale i en mere detaljeret måde på søndag Haberturk tv, kan du se en time 12.10 i Tyrkiets luftfart og turisme programmer lufthavn. Nu overlader jeg det til Keskin:


LUGGAGE VIL VÆRE I 9-MINUTTER
Den nye lufthavn vil være udstyret med 42 km langt bagage-automatiseringssystem. Passagerer vil være i stand til at hente deres bagage fra bagagetransportørerne i 9 minutter efter flyet er anbragt. Der vil således ikke være noget problem at vente i lange perioder ved terminalen. Vi vil også have overraskelser, hvor passagerer hurtigt kan passere gennem paskontrol og sikkerhedspunkter. Til denne type bekvemmelighed vil robotter, kunstig intelligens, ansigtsgenkendelse eller andre maskiner til behandling af personlige oplysninger, indtjekning eller bagageindtjekningspunkter blive brugt den nyeste teknologi. Vores terminaler er designet til at give passagerer mulighed for at gå ombord eller forlade flyet på meget kort tid.
TIL OG LUFTLINJER SÆRLIGE HALLER
Vores terminaler giver de bedste muligheder for flyselskaber at tilbyde passagerer i forskellige kategorier. På denne måde vil vi yde et væsentligt bidrag til luftfartsselskabernes konkurrence om at levere den bedste service. For eksempel vil Turkish Airlines have private passagerlounges på forskellige steder i terminalen samt en lounge-ankomst-lounge på stedet.
GRØNN, MILJØSENSITIV, IKKE-deaktiveret
Vi introducerer Istanbul til en miljøfølsom, moderne, uhindret og grøn lufthavn, der kan generere sin egen energi og har stor genbrugskapacitet.
Vi har forenklet passagerstrømme med passagerruter og forenklet gåafstand. For at maksimere passagerernes komfort og oplevelse vil vi give mere plads, mere valg og komfort for passagererne ved at tildele 1.450 kvadratmeter pr. Million passagerer om året i detail- og cateringområder.
Alle kommercielle virksomheder, der finder sted i den nye lufthavn, vil have et grønt etableringscertifikat (LEED). På denne måde bliver lufthavnen verdens første grønne lufthavn. Den nye lufthavn bygges som en miljøvenlig, barrierefri og grøn lufthavn, der genererer sin egen energi.
VIL VÆRE FLERE MÆRKER FRA 400
I den nye lufthavn bygger vi verdens største toldfri areal på 1.000 kvadratmeter, som for første gang samler mere end et 400 indenlandske og udenlandske mærker fra forskellige sektorer under samme tag. Toldfrit område 53 tyske Gebr. Unifree Duty Free, ejet af Heinemann. Detailforretningsarealer vil være 25 tusind og fødevarer og drikkevarer vil være mere end tusind kvadratmeter.
LUFTFART VERSATIL TRANSPORT
Der vil være en integreret station i den nye lufthavn, og vi vil give en forbindelse til metro og højhastighedstog. Derudover vil den nye D-20 nye vejforbindelse til lufthavnen være forbundet til Istanbul med Yavuz Sultan Selim Bridge og North Marmara Motorway Project og det tre-etagers større Istanbul Tunnel Project og Anatolian Side-forbindelse.
LUFTFARTSSTAD VÆRT OPRETTET
Når lufthavnen tages i brug, bliver 100 et nyt attraktionscenter med tusind ansatte. Derfor starter medicinsk center fra fronten af ​​terminalerne og strækker sig til den sydlige grænse af lufthavnen 'Airport City' kontorbygninger, hoteller, moskeer, konference- og udstillingscenter.
SÆRLIGT OMRÅDE TIL CARGO LUFTFARTYG
1 millioner i lufthavnen 390 vil have parkeringsplads til 5.5 fragtflyet i et område på 1000 kvadratmeter med en årlig kapacitet på 42 millioner tons. Derudover vil en driftsmodel blive implementeret for at fremskynde og lette driften af ​​gods transporteret under fly. Igen afsættes 700 tusind kvadratmeter areal til flyvedligeholdelses- og reparationsfaciliteter i vores lufthavn.
RENTAL PUBLIC TARIFF anvendes
Lejeværdierne vil være baseret på den seneste takst for offentlig privat partnerskab (PPP), som offentliggøres af Statens Lufthavnsmyndighed (DHMI). Gebyrtariffen bliver officiel efter godkendelse af DHMİ. Virksomheder, der ønsker at afslutte deres forberedelser, indtil lufthavnen åbner, skal dog indsende deres anmodninger inden 18 november 2016.
SPECIALOMRÅDE FOR PASSAGERE
Plazaen, som vil være placeret i området mellem passagertransportenheden og terminalbygningen, vil være et generelt cirkulationsområde for passagererne og lufthavnens besøgende. Der vil være butikker, spise- og drikkemuligheder i dette område, og vi vil give adgang til alle former for transport. Udstyret med smarte systemer er vores 18 indendørs parkeringsplads med en kapacitet på tusind køretøjer også den største i Europa.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer