YOLDER Bestyrelsesformand Polat, Skat reduktion i kollektive overenskomst

Yolder-formand Polat, kollektiv forhandlingsskattenedsættelse skal være: Jernbanekonstruktion og drift Personale Solidaritet og Assistance Association (YOLDER) Bestyrelsesformand Özden Polat, kollektive forhandlingsforhandlinger med regeringen for at sidde ved bordet til den autoriserede fagforening, skattefradraget for regelmæssige skatteydere embedsmænd ville også gøre arbejde til fordel. Polat sagde på Izmir Provinsrådsmøde for transportombud-Sen, Polat sagde, biri Et af de vigtigste spørgsmål på medarbejdernes dagsorden er at reducere skattetrykket. Vores regering annoncerede, at der i 2017 vil ske en skattenedsættelse for dem, der betaler deres skat regelmæssigt. Som skatteyder er det klart, at der ikke er noget segment, der betaler skat mere regelmæssigt end embedsmænd. I den kollektive overenskomst, som YOLDER, er vores prioriterede anmodning fra transportansvarlig-sen, at embedsmænd også drager fordel af skattelettelsen ”.

Polat sagde, at Polat med sin institutionelle struktur arbejder for at nå et større antal ansatte og takkede fagforeningen, som også er i dialog med ikke-statslige organisationer, for sit arbejde.

TCDD 3.Region Directorate Alsancak Culture Center 11 februar 2017 Lørdag Provinsrådets møde med bred deltagelse i Transport Officer-Sen formand Can Cankesen, viceborgmestere Umit Aydin og Tümer Gumus, Izmir Afdelingens bestyrelsesformand Ahmet Ozdemir og afdelingsbestyrelse Mens medlemmerne af AK-partiet Izmir-stedfortræder, retlige og miljømæssige kommissionsmedlem Kerem Ali Kontinuerlig, AK-partiet 24.dönem Izmir-stedfortræder Rifat Sait, TCDD 3.Regionsdirektør Selim Kocbay og mange ikke-statslige organisationsrepræsentanter deltog i afdelingslederne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar