TCDD ve TCDD Taşımacılık AŞ Næstformand 3. Region Besøg

Kontakt Ali direkte
Kontakt Ali direkte

TCDD ve TCDD Taşımacılık AŞ Næstformand 3. Region Besøg: TCDD 3. Vice TCDD generaldirektør besøgte regionale direktorat Ali Ihsan hensigtsmæssigt, TCDD Transport Inc. Assistant General Manager Mehmet Uras, Trafik og Station Management afdelingsleder Mükerrem Aydogdu, TCDD Transport Inc. Passager afdeling hoved Erol Arikan, TCDD Transport Inc. Logistics Agency vicepræsident i forbindelse med Naji Ozcelik 3. Regional Director og Regional Office personale ved Selim Koçbay Kunstgalleri Meeting Hall of omstrukturering efter afbrydelsen af ​​operationer, pligter og job distributionsoplysninger møde blev afholdt om emnet.


Efter mødet blev Izmir Logistics Directorate, Izmir Vehicle Maintenance Department, Basmane Gar, Biçerova Gar og Logistik Directorate, Aliağa-Alsancak jernbanen undersøgt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer