Balçova svævebane forberedelse til ny sæson

1 måned lukket på grund af Balçova ropeway årlig vedligeholdelse: Balçova Ropeway Facilities, bestilt af Izmir Metropolitan Municipality for to år siden, vil ikke kunne tjene til slutningen af ​​marts på grund af pre-season "årlige periodiske vedligeholdelse öncesi.

Balçova Cable Car Facilities, der blev renoveret af İzmir Metropolitan Municipality i overensstemmelse med EU-standarder, blev taget i brug for to år siden og besøgt af cirka 850 tusind mennesker siden dagen blev åbnet. Anlægget vil ikke være tilgængeligt i marts på grund af periodisk vedligeholdelse, som kræves en gang om året. Efter 1-måneden planlagt vedligeholdelse vil faciliteten blive genåbnet for besøgende på 1 April 2017. Alle de bevægelige og mekaniske dele af løftet vil blive demonteret og kontrolleret under den vedligeholdelse, der vil blive udført på grund af plantens længere levetid og den sikre service. Under opretholdelse af anlægget for at sikre uafbrudt drift af bygningerne i anlægget vedligeholdes og miljømæssige arrangementer vil blive foretaget.

Railway News Search