Bombardier og østrigske føderale jernbanes undertegnelsesaftale for 300 TALENT 3 Train

Bombardier og østrigske føderale jernbaner underskriver aftale for 300 TALENT 3 Tog: Bombardier Transportation, teknologileder for jernbanesystemer og østrigske forbundsbaner (ÖBB), underskrev en rammeaftale, der dækker 300 BOMBARDIER TALENT 3 model tog. En listepris på cirka 1.8 milliarder euro (1.9 milliarder USD) blev sat som den samlede værdi af aftalen. På denne måde havde ÖBB muligheden for at afholde mange bud på de tog, der blev brugt i offentlig transport på regionale jernbaner og forstæder.

Den første ordre under rammeaftalen blev underskrevet for 21 TALENT 3-toget, og der blev sat et budget på ca. € 150 millioner (156 millioner USD). Disse nye tog, der skal bruges til regional transport, vil blive leveret i 2019. Disse tog sigter mod at øge den lokale offentlige transportkapacitet i daglige persontransporttjenester og styrke forbindelsen mellem landdistrikterne og byområderne i Østrigs Vorarlbeg-region og nabolandene.

”Denne rammeaftale er en enorm succes for Bombardier, sagde Christian Diewald, administrerende direktør for Bombardier Transportation Austria GmbH. ÖBB er en af ​​de mest anerkendte og punktlige jernbaner i Europa. Ved at vælge TALENT 3-toget har de et produkt med høj acceleration og pålidelighed, der gør det muligt for dem at opretholde deres køreplaner med samme punktlighed i geografisk udfordrende regioner. ”

Den nye generation TALENT 3-tog giver moderne driftsfleksibilitet, lavt energiforbrug og en betydelig reduktion i de samlede driftsomkostninger. Med det største karosseri i sin klasse tilbyder TALENT 3-toget 50 mere sædekapacitet sammenlignet med den foregående generation, hvilket muliggør hurtigere passagerskift og forbedrer kørekomforten. I øjeblikket kører 1.400-tog fra TALENT-familien i Europa og Canada. Blandt dem bruges 187-køretøjet i Østrig under ÖBB-anlægget.

Bombardier Transportation har den bredeste produktportefølje i sektoren, fra tram biler i større byer som Linz, Innsbruck og Graz, og let togtransport, der bruges i Wiens U6 metrolinje, til ÖBBs pendeltog og lokomotiver, der bruges af mange private fragtfirmaer, der opererer i hele landet. Det har et stærkt og voksende samarbejde i Østrig. Bombardier Transportation opererer i 550 i Østrig.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar