Xunx 8 tusinde mennesker brugte Tünektepe svævebanen pr. Måned

Ropeway åbnede i Antalya 9 måneder siden, 250 transporterede tusinder af mennesker til Tünektepe. Nu har vi symbolstrukturen.

Antalya Metropolitan Municipality åbnede svævebanen 9 måneder siden 250 tusind mennesker flyttede til Tünektepe. Efter at have kommet ind i havet i Antalya, Sarısu Beach 4-5 grad køligere 618 meter højde for dem, der ønsker at komme ud af Tünektepe, bruger 9 storbykommune åbningen af ​​36 måneder siden. 200-stand 9 tusinde mennesker viste interesse for svævebanen, der transporterede tusinde 250 mennesker til Tünektepe på 40 minutter. Menderes Türel, borgmester i Metropolitan Municipality, mindede om, at de har taget 7's årlige projekt i drift ”Kabelbaneprojektet vil blive kronet med XNUMX-boutique-overnatningsfaciliteter i stjerne kvalitet, der skal bygges i Tünektepe. Offentlige krydstogterrasser og daglige faciliteter, der imødekommer daglige behov, vil fortsat tjene. Blandt de tre middelhavs-munkesæler vil en orange kugle være placeret på plantets tag. Det kan ses fra hele Antalya og vil være et af de nye symboler på Antalya ”.

Railway News Search