Marsh Signatur til Tyrkiet Biggest Infrastruktur Projekter

Marsh, der består af eksperter end 600 "Global Infrastructure Investments Team" med Tyrkiet samt i 130 land fortsætter med at underskrive de største infrastrukturprojekter.

Marsh Insurance har været mæglervirksomhed for investerings- eller driftsperioden for snesevis af projekter fra Yavuz Sultan Selim Bridge, Istanbul New Airport, Eurasia Tunnel til Marmaray. Marsh CEO Hakan Kayganac Tyrkiet, "infrastrukturinvesteringer i Tyrkiet tog fart i de seneste år. Vi leverer som Marsh verdensklasse risikokonsulent- og forsikringsydelser med 105 års erfaring med Marsh Infrastructure Investments Global Team i disse projekter. "

Centret ligger i USA Marsh & McLennan Group of Companies, verdens førende forsikringsmæglervirksomhed og risikostyring virksomhed, der leverer tjenester under paraplyen af ​​Marsh Insurance, opleve verden fortsætter med at flytte til Tyrkiet. I 130 end ét land, "Marsh Global Infrastructure Investments Team" ved at give verdensklasse Risk Consulting og forsikringsydelser til investeringer i infrastruktur Marsh, Tyrkiet også har underskrevet de største infrastrukturprojekter. Yavuz Sultan Selim Bridge i Istanbuls 3. Lufthavn eurasiske Bridge Tunnel fra Osmangazi op snesevis af projekter i Marsh mægler i Tyrkiet, 105 milliarder dollars i alt så langt for at mægle forsikringsdriften.

Deltog i de største projekter!

Den største af disse projekter er Istanbul New Airport Project, som i øjeblikket er under opførelse. Verdens største projekter omfatter en ny lufthavn i Istanbul Tyrkiet Projekt Marsh, investeringsperiode fandt sted som en mægler. Marsh Tyrkiet, Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Marmara motorvejsprojektet også findes som en mægler af investeringsejendomme perioder. Osman Gazi Bridge og Gebze-Izmir Motorway-projektet driftsperiode mæglere, Marsh, dette projekt, terrorisme, naturkatastrofe, jordskælv, brand, såsom formidling forsikring mod risiciene. Marsh Tyrkiet, Eurasien Tunnel, både i byggefasen og driftsfasen var en mellemmand for forsikringsdriften. Marshs øvrige mæglervirksomheder er som følger: Investeringsperiode mægler i Galataport Project, investeringsperiode mægler i byens hospitaler projekter i Adana, Yozgat, Bursa, Elazığ, Kocaeli og Izmir og investeringsmægler i Marmaray Project.

"INFRASTRUKTURSPROJEKTER SPEED"

Tyrkiet Hakan Kayganac CEO for Marsh, over hele verden 100 års erfaring sagde det var en kilde til stolthed for dem at deltage i disse projekter. Gan Risici i verden fortsætter med at stige markant. For at sikre en optimal risikooverførsel er dybtgående risikoprojekter af projektet eller aktiverne afgørende, og det er meget vigtigt at fordele risici mellem projektdeltagere, både tidligere og fremtidigt, korrekt. Vi tilbyder verdensklasse risikovirksomhed og forsikringstjenester hos vores Marsh Infrastructure Investments Global Team, som består af mere end 600 ekspertgrupper. H Marsh er opmærksom på de unikke risici hos investorer og långivere samt bygge- og anlægssektoren, som samarbejder i mange infrastrukturprojekter, hjælper med at reducere volatiliteten hos kundernes indtægtsstrøm og til at reorganisere kapitalen og derved reducere, forbedre og bedre styre projektet. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar