Trafikarrangement til Köseköy Bridge Interchange

Kocaeli Metropolitan Kommune Transport- og Trafikreguleringskommission (UTDK) i overensstemmelse med beslutningen "Köseköy Bridge Interchange Construction Work" inden for rammerne af fremstillingsarbejdet vil blive lavet 18 October 2017 fra datoen for trafikforbindelsen på Köseköy skæringssted og nogle veje vil blive lavet. Ruterne til de offentlige transportmidler, der arbejder på de eksisterende veje, blev midlertidigt givet til alternative ruter indtil slutningen af ​​værkerne, således at borgerne ikke havde problemer.


UTDK AFGØRELSE

UTDK çalış D-100 på grund af de fremstillingsarbejder, der skal udføres ved Köseköy-krydset, lukningen af ​​den nordlige drejning (Dumluğınar Mah.) Af køretøjerne i retning af Ankara til D-100 ved Köseköy-krydset; I Köseköy skæringspunktet af køretøjerne, der rejser fra Nur Street til D-100; Det har truffet beslutninger om at lukke krydsninger i retning af Izmit, syd (Istasyon Mah.) Og Ankara. I sin beslutning udtalte UTDK også, at der kan være forskellige ændringer, afhængigt af om de offentlige transportmidler, der opererer på denne placering og de tilhørende veje, bruger Sabancı Street og Hürriyet Street og afhængigt af behovet i marken.

ÆNDRING AF LINE ROUTE 210

I overensstemmelse med UTDK's beslutning vil 210 Line-busserne (Kartepe Bld. - Alikahya - Bayındırlık - Umuttepe) bruge ruten Hürriyet Caddesi, Kantar Street, Mobesko Köprülü, Sabancı Caddesi fra den 18. oktober 2017. Med denne ændringsbeslutning truffet, vil borgere, der rejser på linje 210, blive forsynet med fortsættelsen af ​​transporten uden afbrydelse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer