Transport i Muğla

Muğla Metropolitan Kommunes prisbelønnede 'Transformation in Transportation' -projekt er blevet endnu mere praktisk i Muğla.

Borgere, der er mere komfortable, økonomiske og offentlige serviceorienterede, offentlig forståelse af det offentlige transportsystem, der administreres af det offentlige bussystem i 2015, som begyndte omdannelsen af ​​Muğla Kommune inden for rammerne af projektet Transformation in Transportation-projekt 2 procent af provinsen har nået 93 pr. År.

Med introduktionen af ​​avancerede køretøjer med rampestyring, aircondition, kameraoptagelsessystem og miljøvenlig motor til Muğla, øges transportkvaliteten, mens 65s gratis rejseretning over alderen er deaktiveret, tæt på martyrer, veteraner og andre borgere bliver en behagelig offentlig bus. kan drage fordel.

Fra og med 2015 og nå en procentdel af 93 fra november deltog 2012-transporter med 1202-køretøjer i hele provinsen.

Transformation in Transportation-projektet initieret af Muğla Metropolitan Municipality med det formål at organisere transporttjenester på en menneskelig og miljøfølsom måde og levere kvalitet og pålidelig service vandt den første præmie i Transist Transportation Congress, som er en af ​​verdens førende transportkongresser.

Projektet, der har vundet førstepladsen, fordi det inkluderer innovationer, der letter bylivet, har en positiv indvirkning på byøkonomien, bidrager til oprettelsen af ​​et miljøvenligt transportsystem og inkluderer innovation, er også betragtet som en model af mange storbyskommuner.

Borgmester i Muğla Metropolitan Municipality Osman Gürün sagde, at de har implementeret mange tjenester i hele Muğla siden den dag de blev grundlagt, og at de forsøger at fortsætte de tjenester, der vil gøre borgernes liv lettere og tilføje æstetik og værdi.

Borgmester i Muğla Metropolitan Municipality Osman Gürün; ”Vores mennesker skal drage fordel af transporttjenesterne på den bedste måde, og vores chaufførmænd burde tjene deres brød fra denne sektor. Med vores transformationstjeneste inden for transport har vi som mål at sikre, at vores borgere modtager tjenester med avancerede, miljøvenlige, handicappede ramper og sikre køretøjer, mens vi samtidig sikrer, at borgere, der har ret til gratis rejse ved lov, har ret til disse rettigheder. Da vi begyndte transformationen inden for transport, tog vi ideerne fra vores chauffører og kooperativer og handlede sammen for at realisere projektet. Dette er en af ​​hovedårsagerne til vores succes. Muğla er også denne service værd. Mens vi tjener vores folk i en bestemt disciplin og en bestemt regel i Muğla, er vores håndværkere og passagerer tilfredse med denne situation. Vi vil fortsætte med at tjene med kærlighed, tolerance og smilende ved at prøve at forstå hinanden i enhed og samvær. ”

Om Levent Ozen
Hvert år højhastighedstog sektor, den førende i Europa inden den voksende Tyrkiet. Investeringer i jernbaner, der tager denne hastighed fra højhastighedstog, fortsætter med at stige. Derudover med de investeringer, der er foretaget til transport i byen, er stjernerne i mange af vores virksomheder, der producerer indenlandsk produktion skinne. Det er stolt, at der er startet tyrkisk højhastighedstog-togtrafik "ud over de virksomheder, der producerer indenlandsk sporvogn, lyskryds og undergrundsbiler. Vi er meget glade for at være i dette stolte bord.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.