Peker: 'TÜDEMSAŞ Bærer National Wagon på Local Car Pek

TÜDEMSAŞ Generaldirektoratet Det er et meget teknisk og længe etableret firma, der fremstiller og reparerer jernbanegods og personbiler.

Det er en vigtig institution for Sivas med hensyn til beskæftigelse, der giver solids til den nationale økonomi, som forvaltes af erfarne ledende medarbejdere og enhedsvejledere.

Med sin nuværende tekniske maskine og arbejdstager og ingeniør er det i stand til at producere den indenlandske bil uden tøven.

110.000 m2 lukket område Totalareal 410.000 m2 TUDEMSAS Generaldirektoratet er det eneste i Mellemøsten og den tekniske maskinindustri i Europas øverste del. Det er en institution, der er i stand til selv at producere Tank Top-planet ved at øge antallet af arbejdstagere. Det ville være glædeligt at skifte til bilproduktion.

Siden oprettelsen har vores generaldirektorat gjort fantastiske bidrag til den nationale økonomi og har altid været en institution med respekt for dets navn.

Jeg adresserer de personer, der er involveret i en række aktiviteter, til at blive General Manager for TÜDEMSAŞ fra forskellige institutioner. Vores Generaldirektorat er en institution, der kræver tekniske færdigheder og erfaring. TÜDEMSAŞ Generaldirektoratets Befolkningsdirektorat er ikke et geredirektorat eller et nationalt uddannelsesdirektorat.

Det er en institution, der virkelig kræver erfaring og teknisk viden. Vi har venner, der har arbejdet tæt sammen med TÜDEMSAŞ i mange år i institutionen. De er Fabrikschef, Institutleder og Assistent General Manager. Opgaven skal gives til vores kolleger, der stadig arbejder i institutionen. På dette tidspunkt advarer vi vores politikere om, at en opgave udefra institutionen ville være det største onde gjort til vores generaldirektorat, og vi vil aldrig tvivle på, at vores politikere træffer den rigtige og korrekte beslutning.

National Wagon nævnt ovenfor for fortsat at blive bygget på en sund måde Produktionen af ​​indenlandske biler vil være gennem vores erfarne ledere i institutionen.

Som følge heraf er denne institution vores elev, og alle civile skal beskyttes.

Abdullah PEKER
Union of Transport and Railroad Medarbejdere
præsident General

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar