E5, E6 og Bridge Towing Services af IMM Police

Istanbul Metropolitan Kommune Police Department, E5, E6 over broer og forårsager trafikpropper i de køretøjer, der er tilbage i vejen på grund af ulykke eller uheld bulunarak øjeblikkelig indgriben fortsætter med at give gratis off-road bugsering tjeneste.


Istanbul med politiet Trafik Branch hold med samarbejdet, trafikulykker eller funktionsfejl resultere E5, E6 på køretøjet bremser mere og opholder sig på vejen i broen trafikstrøm for at sikre frigivelsen af ​​de nærmeste og sikkert område, som er tilgængelig på samme linje inden for rammerne af gratis off-road bugsering tjeneste, 16 attraktiv og tiltrækkende giver tjeneste med samlede 6 22 værktøjer til kraner.

IMM hold af 2017 6.363 køretøjer i året af XNUMX køretøjer ved at trække vejen i Istanbul gav stor komfort.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer