Ford Trucks 'New Tow Truck lancerer verdensveje i oktober

Ford Trucks forbereder sig på at lancere sin nye traktor. Tyrkiet udviklet og produceret nye lastbiler, vil Ford Trucks accelerere væksten i det globale marked. Ford Otosan General Manager Haydar Yenigün sagde: "Som Ford Otosan vil vi øge vores konkurrenceevne på den globale arena med vores nye teknik til international transport med vores høje ingeniørkompetence og styrke vores ledende position inden for sektoren ved at genindstille standarderne i det øverste segment."

Tyrkiets førende virksomhed i bilindustrien, er Ford Otosan forbereder sig på at præsentere nyt attraktivt markedet i oktober. Ford Trucks nye traktor, 500 PS strøm og 2,50 m. Med sin kabinebredde, strøm og ydeevne udviklet til brug under de mest krævende forhold og storvolumen design fokuseret på komfort, vil den sætte standarderne i det øverste segment igen. Ford lastbiler, både med nye attraktive i det øvre segment i Tyrkiet samt på det globale marked vil bevæge sig til et højere niveau af teknik og konkurrenceevne.

Yenigün: "Vi vil øge vores konkurrenceevne på den globale arena med vores nye traktor"

Tyrkiet blev det understreget, at de har handlet med en historie skriftligt målrette den verdensomspændende bilindustri, Ford Otosan General Manager Haydar Ny dag, sagde hans vurdering:

"Som Ford Otosan fortsætter vi vores investeringer, der vil forme sektorens fremtid med vores ledende rolle inden for forskning og udvikling siden vores etablering. Efter Mellemøsten, Afrika, Rusland og Turkiske Republikker fortsatte Ford Trucks med at vokse med forhandleråbninger i Europa. Med Ford Trucks gennemfører vi vores globale vækstplaner med det formål at være i alt 50 lande fra 2020 og eksportere et af de 50-køretøjer, vi producerer. Som Ford Otosan vil vi øge vores konkurrenceevne på den globale arena med vores højteknologiske kompetence og vores nye traktor til international transport. Vi vil styrke vores ledende position inden for sektoren med vores nye traktor, der sætter standarderne i overklassen igen. Med løbende F & U uden at fjerne lokalt indhold af de investeringer, vi har gjort i alle vores processer til at fremstille et kontinuerligt højt niveau, vil vi fortsætte med at skabe merværdi for økonomien i Tyrkiet. Vi fortsætter vores bestræbelser entusiastisk med at sige noget om fremtidens teknologier i vores sektor og at tilføje nye succeshistorier til vores branche verden over. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar