Muğla Metropolitan Road Works

Muğla Metropolitan Municipality såvel som veje i provinsen såvel som nabolande provinser med konstruktion af broer og broer sikrer borgernes sikre rejser.


Muğla Metropolitan Municipality afsluttede 360 km vejarbejde med en investering på 2210 Million TL og startede 2018 km vejarbejde i året 268. . Karaçay-bro, der forbinder Muğla-Antalya-provinser, Menteşe-Beyağaç-vejarbejder mellem Muğla-Denizli-provinser, vejarbejder mellem Milas-Didim mellem Muğla-Aydın-provinser blev afsluttet og præsenteret for borgernes tjeneste.

17 kilometer for 10 kilometer på Karacaören-Beyağaç vejen, der danner Muğla-Denizli grænsen, er Muğla Metropolitan Municipality, 7 kilometer er Denizli Metropolitan Municipality, 12 kilometer mellem Kazıklı-Bozbük-Didim (Akbük) vejen mellem Kazıkıkı-kilometeren km vejarbejde blev udført af Muğla Metropolitan Municipality. Den 8,80 meter store Karaçay-bro, der forbinder Seydikemer- og Kaş-distrikterne ved grænsen til Muğla-Antalya, blev også bygget af Muğla og Antalya Metropolitan Municipalities.

Præsident Gürün; Uz Vi arbejder med gensidig forståelse og samarbejde for at sikre den bedste service for vores borgere. ”

Naturlig skønhed, historie og menneskeligt væv struktur med Tyrkiets ægæiske region, og at de lever i et af byens mest fremtrædende Muğla borgmester Dr. Osman Gürün sagde, at de arbejder i harmoni med andre institutioner og kommuner for at yde den bedste service til byen og borgere, hvor de bor som lokale administratorer. Borgmester i Muğla Metropolitan Municipality Osman Gürün; ”Muğla er en af ​​de mest specielle byer i vores land med sit 13 tusind 247 kvadratkilometer, 1480 km kystlængde, 68 skovtilstedeværelse i procent, 13 distrikt, som er værdifuldt fra hinanden. Vi samarbejder med 7 / 24 for at levere den bedste service til vores borgere, der bor i Muğla og vores lokale og udenlandske gæster, der besøger vores provins. I vores provins, som har en bred geografi, samarbejder vi med nabobyer i nogle tjenester, producerer fælles projekter og etablerer intercity-hjertebroer. Vi arbejder med gensidig forståelse og samarbejde for at sikre, at vores borgere får den bedste service uden forskelsbehandling. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar