Vejvedligeholdelse for sikker transport af borgere i Manisa

Manisa Metropolitan Municipality, der møder borgere med behagelige veje ved at fornye de veje, der er forsømt og i dårlig stand, startede vedligeholdelsesarbejde på ringvejen foran Intercity Bus Terminal. Manisa Metropolitan Municipality, som bidrager til sikker transport af borgerne, hvilket eliminerer ujævnhederne på den eksisterende vej, som er motorvejernes ansvar.

Manisa Metropolitan Municipality, Intercity Bus Terminal foran motorveje med ansvar for ringvejsvedligeholdelsesarbejde begyndte. Manisa Metropolitan Municipality, som fjerner ujævnheden i den eksisterende vej, gør det muligt for borgerne at rejse mere sikkert og komfortabelt. Fevzi Demir, leder af afdelingen for vejbyggeri og reparation, der gav information om værkerne, sagde iyle Med ankomsten af ​​sommersæsonen fremskyndede vi vejvedligeholdelsesarbejderne i hele provinsen. I denne sammenhæng startede vi en undersøgelse af den meget travle ringvej. Vores borgere rejser lettere i det aktuelle område i værker, der skal udføres i retning af afgang og ankomst. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar