National Air Traffic Control Simulator for første gang på et fakultet

Den første kunde af National Air Traffic Control Simulator (ATCTRsim), der blev udviklet i samarbejde med Statens lufthavnsmyndighed (DHMİ) og TÜBİTAK, var NİŞANTAŞI-universitetet.


Simulator blev købt af Nişantaşı Universitet kort efter underskrivelsen af ​​“atcTRsim Production and Sales Rights Licence Agreement DH mellem DHMİ & TÜBİTAK & HAVELSAN i september 2018.

Således blev det første nationale produkt på dette felt solgt i Tyrkiet. Forhandlingerne fortsætter med Qatar, Kuwait og andre interesserede lande om oversøisk salg.

AtcTRsim Simulator, der blev afsluttet i 2014 i 2017 i Esenboğa Airport Aviation Academy og i 2018 i Istanbul Atatürk lufthavns tekniske blok, bruges til grundlæggende og avanceret uddannelse af flygtrafikledere.

For at markedsføre simulatoren deltog selskabet i internationale og indenlandske messer som udstillere. Derudover blev der besøgt potentielle kunder, og der blev gjort en indsats for at gøre systemet kendt i sektoren.

Efter disse processer har HAVELSAN A.Ş. simulator salg-marketing og installation / efter installation support services. For at opnå dette mere effektivt underskrev 2018 licensaftalen for produktion og salg af DHMİ-TÜBİTAK-HAVELSAN i september.

Som et resultat af de salgsfremmende aktiviteter, der accelererede yderligere efter kontrakten, betales licensafgiften til vores etablering af universitetet for det system, der er købt af Istanbul Nişantaşı Universitet.

Derudover vil atcTRsim simulator blive udbredt takket være referenceindikatorerne vil øge salgstransaktioner i udlandet. Lignende modeller er planlagt implementeret til andre F & U-produkter, der er færdiggjort eller er under udvikling.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar