Road Traffic Safety Management System igen fra Mersin Metropolitan

Internationale Standardiseringsorganisation (ISO), offentliggjort i 2012 'ISO 39001 Road Traffic Safety Management System' vil blive gennemført af Mersin Metropolitan Kommune i Tyrkiet for første gang.

Virksomheder og institutioner, og er en vigtig måde at afdække og styre standarder på risiko for trafiksikkerheden 'ISO 39001 Road Traffic Safety Management System', der skal gennemføres for første gang i Mersin, Tyrkiet.

Hvad er formålet med styringssystem for trafiksikkerhed?

ISO 2012 styringssystem for trafiksikkerhed, offentliggjort i 39001 og vedtaget af mange europæiske lande, reducerer ulykkesrelaterede dødsfald og kvæstelser, reducerer stress, sikrer samfundets tilfredshed, reducerer arbejdskraft og arbejdskraft tab, forhindrer forsinkelser i service, produkt og produkttab som følge af ulykker. sigter mod at sikre effektivitet.

Forudsat det system, der skal etableres i samarbejde med Provincial Security Directorate, General Directorate for Highways, distriktskommuner, 112 Emergency Service, Electricity Distribution Company, Natural Gas Distribution Company, Non-Governmental Organisations and Institutions modtager udgravningstilladelse fra AYKOME, planlægges minimeret.

Metropolitan Municipality foretager forbedringer inden for vej- og trafiksikkerhed med den analyse og evalueringer, den vil foretage i denne proces. Med dette system vil det bestemme de risici, der opstår uden ulykker, og sikre, at der træffes nødvendige forholdsregler.

Trafikulykker i risikoen er høj i Mersin betragtning af, at en million mennesker i 3 gange flere ulykker gennemsnit af Tyrkiet med antallet af trafikulykker 577 tusinde 1.5 når stigende systemet med sociale følsomhed vil blive iværksat for at sikre en forbedring af trafik kultur.

Køreplan, der skal følges

Inden for rammerne af det køreplan, der skal følges sammen med dets interessenter, vil Metropolitan Kommune fastlægge politikken for trafiksikkerhedskvalitet, gennemføre dokumentationsundersøgelser, fastlægge målene for trafiksikkerhed og give oplysningstræning. Efter den interne revisionsplanlægning og møder, der skal afholdes, vil TSE ansøge om certifikatet for styring af trafiksikkerhedsstyringssystemet. TSE har ret til at modtage certifikat for trafiksikkerhedsstyringssystemer efter dokumentrevisionen, der skal udføres af TSE.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar