Bunke af 545 Pile til Karamürsel Bridge Interchange

545 Pile
545 Pile

Et af de vigtige transportprojekter, som er opført af Kocaeli Metropolitan Municipality, er under opførelse på Karamürsel City Square Bridge Interchange. I tunnelkonstruktionen med 19 meter bredde 290 meter lukket sektion fortsætter holdene deres arbejde i fuld gang. På den anden side fremstilles 1500-meter to-lane rundvejsbanen samt 902-meter syd og 885-meter nord for 2-sidevejen og 310-meter forbindelsesvejen.

TRANSITTRANSPORT VIL RELEASE, NÅR FØRET FØLGES.
I hele projektet blev 801 Forekazıks 545-korn tilbage, og opførelsen af ​​1290-meter kloaksystemet blev afsluttet. Karamürsel City Square Bridge med implementeringen af ​​krydset mellem de vigtigste arterier i distriktet vil føre til en stor lettelse. Tunnelproduktion sammen med stormvands- og kloaksystemer samt fremstilling af brobyggede krydderier til drikkevand producerer bygningsarbejderne merværdi til distriktet Karamürsel.

Bygningen af ​​andre strukturer fortsætter hurtigt
2640-måleren på 1400-målevandslinjen blev også afsluttet i Köprülü Junction Project, som blev opført af Kocaeli Metropolitan Municipality i Karamürsel. Med 3100 meter regnvandsledningen, der løber ud af 520-måleren, er også konstruktionen af ​​andre strukturer på vej. Kocaeli Metropolitan Municipality, som gennemførte projekter, der vil lette bytrafikken en efter en, krydsninger lavet specielt på intercity-motorvejen, gør trafikken flydende og forhindrer trafikbelastning i byerne. Karamürsel, et af disse krydsninger, der anvendes på nøglepunkter i byen, vil også opfylde et meget vigtigt behov for D-130-motorvejen, som er en af ​​de vigtige ruter af passager- og logistiktransport mellem passagerer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar