Voldgift i logistik sektoren

voldgift inden for logistiksektoren
voldgift inden for logistiksektoren

Panel for tvisteløsning og alternative løsninger i logistik og transportsektor afholdt i advokatforeningen i Istanbul

En af de vigtigste facilitatorer og assistenter af loven, som er en af ​​de vigtigste dele af det sociale liv og logistik inden for handel og logistik, som digitaliseres og forsøges lettet efterhånden, blev aktivt konsulteret med deltagelse af værdifulde paneldeltagere og deltagere fra hinanden, herunder "voldgift og mægling" og andre metoder til konfliktløsning i logistikbranchen. .

Istanbul Bar Association var vært for og organiserede panelet ISTAC (Istanbul Arbitration Center), UND og BSEC-URTA (Black Sea Economic Cooperation Association of Road Transport Associations) blev afholdt.

Erman Ereke, UND's næstformand for direktionen, deltog i panelet som taler, og de uregelmæssige kontrakter, som transportverdenen udsættes for i strid med konventionerne, er en af ​​de vigtigste facilitatorer af loven, Han udtrykte sin taknemmelighed over for myndighederne for deres indsats for udvikling og udvikling af mægling og udtrykte støtte til sådanne letter systemer som foreningen.

Andre talere på mødet var BSEC-URTA præsident, TOBB, TIR og ATA Carnet Manager Aslı Gözütok, ISTAC præsident prof. Dr. Dr. Ziya Akıncı, Egemen Gürsel Ankaralı, præsident for logistik- og transportretskommissionen for advokatforeningen Istanbul, Naz Ege Ege, formand for UND Transport Law Working Group.

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar