Brændselsdragerbanen i Ankara

De jernbanevogne, der transporterede brændstof i Ankara, blev sporet
De jernbanevogne, der transporterede brændstof i Ankara, blev sporet

Brændstoftog i Ankara Sincan distriktet sporet. Mens ingen blev dræbt eller skadet i hændelsen, kunne toget ikke engang udføres i omkring 2 timer.

Ifølge oplysninger opnået, rangerer 01.30 mellem Ankara Station og Sincan Station ved Çağlayan Underpass, som transporterer tankstationer med brændstoftank, sporet. Der var ingen dødsfald eller skader i ulykken, og selv 2-timetoget kunne ikke udføres.

Togets attraktive lokomotiv og brændstoffyldte 4-vogn spredte for uspecificerede grunde. Meddelelse om ulykken i stedet for AFAD, brand, politi og læger blev henvist. Ingen blev dræbt eller skadet ved en tilfældighed. Toget blev stoppet på grund af en ulykke. Efter at TCDD-holdene fjernede lokomotiver og vogne fra linjen, blev jernbanen genåbnet i løbet af 03.30 timer.

De jernbanevogne, der transporterede brændstof i Ankara, blev sporet
De jernbanevogne, der transporterede brændstof i Ankara, blev sporet

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar